Chertan Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 16 godzin temu, marekbtl napisał: Jutro Moltek, ma być pogoda. Od czwartku armagedon pogodowy. Przeżyjemy jakoś. pozdro Jak to na ogół bywa, narciarzowi śnieg przecież przeszkadza 😀 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 21 Luty Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty Cze Dzisiaj, to powinien być ostatni dzień. Pojeżdżone na maxa. Pogoda petarda😎. Wszystko zjechane oprócz chyba 1 czarnej trasy, bo Żona chciała ale się bała. Nawet pozatrasowo się udało pojeździć. Generalnie bajka, nie polecam😉. Od 9.00-16.00. Nogi nam do dupy wchodzą. Śnieg w większości naturalny, niezbyt szybki, taki gips. Ale pogoda….. syn się przyssał do moich nowych nart i nie chciał oddać. Fajne se kupiłem narty😉 . Sprzętu mam po kokardę, nic to Baśka. Było rano nieco pochmurno, od 10.00 taka lampa, że bez gogli S2 nie wychodź. parę fotek, bo czasy było szkoda. Syn przytulił moje narty😒 przerwy na drzemkę, nie ważne do kogo😉 przytrasowa jazda była boska Śniegu jest w sroc. W sumie to słabizna nie warta uwagi. Atrakcyjne narciarki też były😀 w sumie to nie warte jakiejś szczególnej uwagi pozdro 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 8 godzin temu, marekbtl napisał: Syn fajne ubranko - takie instruktorskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Godzinę temu, Jeeb napisał: fajne ubranko - takie instruktorskie Dokładnie …z jedynie słusznej firmy Schöffel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 9 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2 minuty temu, artix napisał: W Szwecji Artur taki warun? Bo nie kojarzę ośrodka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 16 minut temu, marionen napisał: W Szwecji Artur taki warun? Bo nie kojarzę ośrodka... 🇳🇴 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Godzinę temu, marcinn napisał: 🇳🇴 Byłem blisko, też Skandynawia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 5 godzin temu, Jeeb napisał: fajne ubranko - takie instruktorskie To jeszcze @Jeeb nie widziałeś chyba "niedzielnego" wdzianka Marka, On to ma dopiero bracie "apparance" prosto z Mediolanu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty (edytowane) 3 godziny temu, artix napisał: Tak mi się skojarzylo, sam daje nurka i w nogi... do ręcznika morsowanie nie dla mnie... Edytowane 22 Luty przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty Cze Ze względu na pogodę i wczorajszą tułaczkę ponownie Gerlitzen. Zbiórka o 8.30. No przyszło 6 osób. Ja z synem, kolega z chrześnicą i drugi kolega z córką. Reszta strajk. Nie dziwię się, rano deszcz, raczej mżawka. Szaro buro i ponuro. Jedziemy na dolną stację, nie do gondoli, trochę dalej ale tam kamery pokazywały, że coś widać. Po wczorajszym Moltku dzisiaj stany depresyjne. Ale jedziemy ale tylko w czwórkę. Kolega z córką kupował karnety na bieżąco, pojechał do domu. Stwierdził, że bez sensu.Na górze kosmos, wiatr, ni to deszcz ni to śnieg, mgła nic nie widać. Zjazd z powrotem na sam dół. Ludzi bardzo mało, ale krzesło bez kopułek całe mokre. Stok w dobrym stanie jak na tę pogodę, 5 stopni na plusie. 4 h z półgodzinną przerwą. Dupy nie urwało, oprócz mnie wszyscy mokrzy. Kombozon dał radę. Nawet zdjęć nie robiłem, bo nie było sensu. Zrobiłem jedno na pamiątkę z parkingu. Młody się przypucował, że wczoraj na Moltku bił rekord prędkości. Cały praktycznie dzień jeździł z kolegą z ekipy znajomych. A że jeździli sami… Dobrze że Żona o tym nie wie😀. 106 km/h mu wyszło na apce. Mówił że mu górki brakło i śnieg wolny. Na Kastlach GS. Na czarnej od połowy dzida, za przełamaniem ta po lewej na zdjęciu. Z rana bo śnieg równy i pusto było. Ja bym zdygał. pozdro 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 10 minut temu, marekbtl napisał: Cze Ze względu na pogodę i wczorajszą tułaczkę ponownie Gerlitzen. Zbiórka o 8.30. No przyszło 6 osób. Ja z synem, kolega z chrześnicą i drugi kolega z córką. Reszta strajk. Nie dziwię się, rano deszcz, raczej mżawka. Szaro buro i ponuro. Jedziemy na dolną stację, nie do gondoli, trochę dalej ale tam kamery pokazywały, że coś widać. Po wczorajszym Moltku dzisiaj stany depresyjne. Ale jedziemy ale tylko w czwórkę. Kolega z córką kupował karnety na bieżąco, pojechał do domu. Stwierdził, że bez sensu.Na górze kosmos, wiatr, ni to deszcz ni to śnieg, mgła nic nie widać. Zjazd z powrotem na sam dół. Ludzi bardzo mało, ale krzesło bez kopułek całe mokre. Stok w dobrym stanie jak na tę pogodę, 5 stopni na plusie. 4 h z półgodzinną przerwą. Dupy nie urwało, oprócz mnie wszyscy mokrzy. Kombozon dał radę. Nawet zdjęć nie robiłem, bo nie było sensu. Zrobiłem jedno na pamiątkę z parkingu. Młody się przypucował, że wczoraj na Moltku bił rekord prędkości. Cały praktycznie dzień jeździł z kolegą z ekipy znajomych. A że jeździli sami… Dobrze że Żona o tym nie wie😀. 106 km/h mu wyszło na apce. Mówił że mu górki brakło i śnieg wolny. Na Kastlach GS. Na czarnej od połowy dzida, za przełamaniem ta po lewej na zdjęciu. Z rana bo śnieg równy i pusto było. Ja bym zdygał. pozdro Za rok będzie tak [koniecznie z dźwiękiem]: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 22 minuty temu, grimson napisał: Za rok będzie tak to już planujesz następny sezon ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 24 minuty temu, grimson napisał: Za rok będzie tak [koniecznie z dźwiękiem]: Jakby paski od kijków były prawidłowo założone to prędkość byłaby większa, pozycja zjazdowa do lekkiej korekty. To Twój występ @grimson? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 43 minuty temu, grimson napisał: koniecznie z dźwiękiem i śrubkami w kościach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 4 godziny temu, gabrik napisał: To jeszcze @Jeeb nie widziałeś chyba "niedzielnego" wdzianka Marka, On to ma dopiero bracie "apparance" prosto z Mediolanu. Mam 2 wdzianka: Robocze do -20stopni kościółkowe od -20stopni i do zdjęcia pozdrawiam 6 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 9 godzin temu, marcinn napisał: Dokładnie …z jedynie słusznej firmy Schöffel No nie wiem, Ziner lepszy jakościowo obecnie, ale cena kosmos. Schoffel był tani, jako łowca okazji kupiłem na promocji 2 komplety ten ze zdjęcia i większy identyczny tylko w kolorze piaskowym. Syn nie ma parcia na udawanie zawodnika, spodnie z zamkiem najważniejsze. Ściąga kiedy musi, na treningach jeździ w gaciach. Musi być bardzo ciepło, żeby ściągnął. Ale ładny jest, muszę przyznać. W klubie ponownie zamówili w Szwecji kombinezony i kolejna firma padła i nie dostarczyła towaru. Poprzednio Tenson, teraz Redbrain. Tensona poprzednio ogarnąłem w Niemczech na wyprzedaży, Schoffel we Francji. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty (edytowane) 19 minut temu, marekbtl napisał: Schoffel był tani, Schoffel nadal jest tani - jak na wyroby z najwyższej półki oczywiście .. są firmy do których bez kija nie podchodź .. Norrona, Arcteryx..itd w US wygląda to inaczej .. Edytowane 22 Luty przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2 godziny temu, marionen napisał: Jakby paski od kijków były prawidłowo założone to prędkość byłaby większa, pozycja zjazdowa do lekkiej korekty. To Twój występ @grimson? To nie moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2 godziny temu, Jeeb napisał: i śrubkami w kościach ? To wersja dla tetryków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty (edytowane) 10 godzin temu, marionen napisał: W Szwecji Artur taki warun? Bo nie kojarzę ośrodka... Norwegia, Geilo 😃 Edytowane 22 Luty przez artix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 22 Luty Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2 godziny temu, grimson napisał: To wersja dla tetryków. Prawdziwy twardziel sam się wyliże😉 pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 3 godziny temu, grimson napisał: To nie moje. to całe szczęście, naprawdę to sporo ten zjazdowiec ma do poprawienia, a skok to był dramatyczny, mocno przestraszony lotem, jakimś cudem wylądował bez gleby. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty Poranek. Znów sypie 😃 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 23 Luty Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty Dzisiaj padło na Turracher Hôhe. Sypie okropnie śnieg, ale nowoczesna infrastruktura jest i nieco niżej. Nie wieje jest 🔥. Najlepszy dzień EVER. Muldy bajka, chociaż nic nie widać. Od rana spadło dobre 50 cm. Pozdro tak sypie, że zdjęć się nie da robić, ekran przestaje działać. Teraz przerwa pod dachem 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi