Heli Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 No lekki shock przezylem. Chyba sporo problemow , ktore podobno Jacku usuniesz. Moje zdanie - tamto bylo najlepsze ( dla pewnej grupy) , moze to bedzie konkretniejsze, ale juz napewno nie takie. Tylko czy sprzetowe nie padnie smiercia naturalna ? - chyba , ze zatrudnisz etatowych odpowiadaczy....... zreszta podobnie jak w technice jazdy. Mysle , ze forum bylo glownie towarzyskie to trzymalo ludzi. Wlasciwie byly dwa takie w sieci - teraz zostalo jedno - i....... nie podoba mi sie to !!! - nie chce "tam" zlotu wszystkich i dlatego ( mysle , ze nie tylko ja) pisalismy tu. Wydaje mi sie , ze zbytnio prowizoryczny skrypt zostal wsadzony.... zobaczymy jakie beda efekty - zebys nie narzekal , ze dluuugo to wszystko Pozdro Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Czesc na nowym forum :-) - do weba Dlatego jest forum Ogólne gdzie dalej wypowiedzi o wszystkim i o niczym są mile widziane. Co do skryptu to jest to ten sam skrypt, zorbudowany o pewne opcje ale cenne uwagi będą mile widziane. Pewne rzeczy zostaną jeszcze przwrócone, myślę tu o tych ze starego forum, a kilka innych dorobiona. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 20 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Czesc na nowym forum :-) - do weba Jak zrobisz poprawki to zobaczymy - poki co chowaja sie gdzies nowe posty pod starymi - nie sa dostepne od razu - nawet nie chce sie mi tego szukac - mysle , ze innym tez. Sporo problemow wynika zapewne z nowego systemu obslugi..... ale ogolnie chyba to jest mniej czytelne -moze mniej kolorow?.....Powodzenia we wdrazaniu Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 21 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2002 Czesc na nowym forum :-) - do weba Slowem Heli, piszesz tutaj, zebysmy nie przychodzili na Misiowe forum - dzieki za wysilek ;-). A serio to mysle, ze jesli zostanie dodana opcja wysiwetlania wiadomosci z wszytskich dzialow, to sprzet czy technika wcale nie musza umrzec, a ulatwia sprawe tym, ktorzy zajrzeli na forum tylko po to zeby zadac pytanie. Pozdro Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 24 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 Czesc na nowym forum :-) - do weba Jacku (JJK) Pare niefortunnych rozmow juz mielismy, ale tez czasami sie zgadzalismy. Byles na Misiowym forum i nikt Cie z tamtad nie wyrzucil. Przestales pisac bo sie glupio poczules - twoja sprawa, ale pamietaj dlaczego powstalo tamto forum. Ono nie jest dla wszystkich. Nie jest w pelni ogolnodostepne, bo staramy sie nie pozwalac na glupkowate wejscia do ktorych tutaj kazdy ma prawo. Poniewaz powinno gdzies byc miejsce dla ludzi chcacych sie wyzyc w pisaninie netowej to wygodnym bylo "zwalenie" tego na Jacka (JC) i jego forum. Tamto forum jest towarzysko-narciarskie z okreslonymi wymogami wstepu i mam nadzieje, ze takim pozostanie. Jacek zmierza do ukierunkowania tematycznego watkow akceptujac "wejscia" oszolomow - a ja chcialem tylko zauwazyc, ze ciezko bedzie znalezc stalych uczestnikow w takim ukladzie co moze spowodowac lekki uwiad ( patrz forum... to sie chyba "narty" nazywalo - sorry ale nie pamietam). Ci ludzie musza gdzies pojsc - wiec sam rozumiesz. Byloby to ze szkoda dla Jacka, ale i dla nas - taka zbieznosc interesow wyszla. Dlatego wlasnie zycze JC jak najlepiej - aktywnosc jego forum zapewnia spokoj na Misiowym - wszyscy sa zadowoleni i jest oki. Pozdro Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 25 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Czesc na nowym forum :-) - do weba Hej, napisalem wczoraj odpowiedz, przychodze dzisiaj zobaczyc, co Ty odpisales, a tu nie ma mojego postu. Trudno - moze to znak od opatrznosci, ze lepiej nie wszynac dyskusji. Generalnie ze szystkim sie zgadzam, a o co mi chodzi, to to, ze na prawde nie macie problemu, nawet jakbyscie byli jedynym forum narciarskim na swiecie - macie scisle okreslone reguly, z ktorych wynika, ze jest to forum towarzyskie (w sensie etykiety) i na prawde nie sadze zeby ludzie walili drzwiami i oknami, bo nie kazdego taka organizacja interesuje (np moja osobe), nie kazdy czuje sie psychicznie mocny zeby wchodzic w taka grupe. Mnie najmniej podoba sie z nowego forum, to ze zostaly drastycznie obciete dyskusje, tzn nie sa podczepione stare watki, przynajmniej z ostatniego miesiaca. Akurat bylem ciekaw czyjejs odpowiedzi, a tu ciach i po dyskusji. Pozdro Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi