Maciek90 Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Dnia 18.10.2016 o 10:56, Jeeb napisał: Naprawdę żenujące jak Wam kacza propaganda we łbach namieszała http://www.dailymail.co.uk/news/article-3840940/Street-fighting-vandalism-sexual-assault-Mayor-picturesque-German-ski-town-begs-help-tackle-explosive-refugee-crime-wave.html "Walki uliczne, wandalizm i napaść na tle seksualnym: Burmistrz malowniczej niemieckiej miejscowości narciarskiej prosi o pomoc w celu przeciwdziałania ..." Jak widać macki kaczej propagandy dosięgły również Wyspy Brytyjskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Dnia 22.10.2016 o 13:16, Maciek90 napisał: Jak widać macki kaczej propagandy dosięgły również Wyspy Brytyjskie Dokładnie i bardzo Wam z tego powodu współczuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 DailyMail jest antyunijnym i antyimigranckim brukowcem i będzie publikował wszystko, co zdarzy się na świecie, a będzie pasowało w ich retorykę. O Polakach też często piszą i nie jest to nic, z czego moglibyśmy być zadowoleni. Kurcze, myślałem, że wątek już dawno poszedł do kosza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 52 minuty temu, Jeeb napisał: Dokładnie i bardzo Wam z tego powodu współczuję Zostawianie po sobie chlewu w restauracjach też jest winą prezesa. Hmm... Coraz gorzej. Paolomario, tak samo jest z każdym innym źródłem. Nie ma źródła obiektywnego, który by pisał rzetelnie o wszystkim. Co do polityki związanej z narciarstwem ---> http://krakow.onet.pl/kolejki-linowe-na-kasprowym-wierchu-beda-w-gestii-starosty/2xtgf5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 25 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 On 17/10/2016 at 9:16 PM, leitner said: Tak na poważnie, to czytałem kilka miesięcy temu o niszczeniu wyciągów przez muzułmanów na Kaukazie. Nie wstawiałem tego na forum, bo nie chciałem wyjść na brunatnego faszystę. I słusznie uważasz. Poza tym wydaje mi się że to jakiś fake news. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi