JC Napisano 24 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Wróciłem właśnie z Molltalera. Pogoda dopisała. Warunki narciarskie na lodowcu dobre ale tylko na jednej przygotowanej trasie. Widać braki w śniegu. Przy górnej stacji gondoli trwają prace ziemne wiec aby dostać sie na śnieg trzeba przejść kawałek po błocie między koparkami. Nie ma z tym problemu rano jak wszystko jest zmarznięte ale po południu zabawa powrotna jest przednia. Co do zawodów to miałem przyjemność stanąć do walki z samym Stenmarkiem. On jechał na ołówkach 2.20! I... kopara mi spadła do ziemi bo w życiu bym nie przypuszczał, że tak można skręcać na sztachetach. Wcześniej widziałem jak jechał na "normalnych" nartach i to co okazał na "starych" wprawiło wszystkich w zachwyt. Oczywiście uzyskał najlepszy czas mimo, że jechało po nim kilku byłych zawodników, dużo młodszych. Mi wlał 1.2 sek. Relacja z obchodów 60-lecia elana wkrótce na skionline.pl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2005 Wieści z Molltalera i zawodów Elana Niestety technika bardzo dużo robi a przykładem jest Ingi ..Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi