sure Napisano 12 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Hm, buty mam dość nowe, salomon x pro 70w, spróbuję, jak ten zestaw się sprawdzi. Jest ryzyko, że będą za miękkie do tej narty i będę musiała szukać innych. Choć wrażenie z użytkowania mam dobre, wydawało mi się, że do końca dnia "trzymały"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sure Napisano 1 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Mam, kupiłam, testuję. Na razie na kilku łatwych, krótkich trasach, jak na zdjęciu poniżej (ta była wyśmienita do testowania, prawie "prywatna" ), staram sie gdzieś wyskoczyć tu i tam w miarę możliwości, żeby przygotować się do dłuższego wyjazdu i te nartki poznać. I powiem krótko - jestem zachwycona! Dla mnie to jest Absolut Joy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Więc pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi