JC Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 W Kalendarzu umieściłem daty Mistrzostwa Świata w Narciarstwie Alpejskim 2017 w St.Moritz. Jeżeli chcecie zapoznać się z datami zawodów zapraszam do Kalendarza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Mnie ciekawi, kto będzie reprezentował Polskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Mnie ciekawi, kto będzie reprezentował Polskę... [emoji14] A ktoś musi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Cześć Ja mogę. Jestem dość solidnie zbudowany więc w gumie nie będę śmiesznie wyglądał. Obiecuję, że schudne. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Wypadałoby, żeby ktoś się pojawił. Mitek to teraz szybko wyrabiaj licencje FIS! Może akurat spełnisz kryteria PZN-u, bo nie zdziwiłbym się, jakby Twoje deklaracje przypadły im do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Cześć, mistrzostwa startują i mam nadzieję, że wszystko odbędzie się zgodnie z planem, bo na środę mam bilet na super-g panów. Czy ktoś z szanownych koleżanek i kolegów też się wybiera? Sympatycznie byłoby stworzyć polską kolonię w St. Moritz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paluk Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Ale pogrom w super-g panów. Już 17 osób wypadło z trasy. Nasze orły ok 4,5 sek straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Dzisiaj kombinacja kobiet. Start zjazdu został obniżony do poziomu startu Super G. "Downhillówy" z małymi przewagami po zjeździe. Raczej o medale będą bić się slalomistki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Informacja z ostatniej chwili. Lara Gut została ranna podczas rozgrzewki przed slalomem do kombinacji i została zabrana przez helikopter. TYLKO NIE TO!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Chyba lewe kolano . Tak piszą na Eurosport.de i tak to "tłumaczy" wujek google. Ja pierdziu....... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Niech to szlag. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 (edytowane) Na pocieszenie Szwajcaria ma złoto (Holdener) i srebro (Gisin). Brąz dla Kirchgasser. Szkoda mi tej Lary, tak fajnie żarło...... Ten sezon jakiś pechowy, tyle kontuzji dawno nie było w czołówce. Pozdrawiam PS: nasza Maryna na razie 24 ze stratą do zwyciężczyni 5,01s. PS2: i tak zostało Edytowane 10 Luty 2017 przez Piotr_67 PS i PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 (edytowane) Sorry, ale w międzyczasie zdyskwalifikowano Niemkę - Wilde, więc Maryna wylądowała na 23 pozycji. Pozdrawiam Edytowane 10 Luty 2017 przez Piotr_67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Niestety koniec sezonu dla Lary. MASAKRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Lara ma po zawodach niestety [emoji35] http://m.onet.pl/sport/zimowe/narciarstwo-alpejskie,2v80wzWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 15 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2017 Dzisiaj na stronie Onet-eurosport: http://eurosport.onet.pl/zimowe/narciarstwo-alpejskie/polscy-alpejczycy-nie-maja-latwo-jestesmy-jak-pilkarze-z-san-marino-albo-gorzej/3kj5qp I niby wszystko fajnie. Ale jest jedno ale. Na tej samej stronie - czyli oficjalna strona eurosportu brak jest wyników kombinacji Kończy się relacja na zjeździe. Co się za tym dziwić takiej sytuacji skoro nawet eurosport polska tak po macoszemu traktuje alpejczyków. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Zwycięstwo Luca AERNI w ostatniej chwili! Niesamowity przejazd! Zobaczcie analizę porównawczą z Marcel Hirscher 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Dave Ryding? Poważnie? Cóż za niespodzianka? Czy pokaże to samo w drugim przejeździe? Fantastycznie! Ale Marcel Hirscher jednak pokazał klasę! Bezkonkurencyjny! Zapowiadają się niesamowite emocje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 No i austriacka młodzież się spaliła. Postawa Feliksa jest the best. Widać jaki to otwarty i szczery człowiek. Nie tylko w tych zawodach. A same zawody bardzo fajne. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 14 minut temu, lokiec3 napisał: No i austriacka młodzież się spaliła. Postawa Feliksa jest the best. Widać jaki to otwarty i szczery człowiek. Nie tylko w tych zawodach. A same zawody bardzo fajne... No z tą młodzieżą to nie do końca. Manuel pokazał jednak klasę. Będą Austriacy mieli z niego pociechę. Po brązie Felixa najbardziej (oprócz niego oczywiście) cieszyła się moja żona. Podejrzewam, że go kocha (platonicznie oczywiście) Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Miałem na myśli tych dwóch co po pierwszym przejeździe byli za Marcelem. Szkoda Hargina, mógł namieszać. Szedł jak przecinak. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Kto w Pl transmituje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 (edytowane) Eurosport 1 - w tym momencie leci powtórka . Potem o 23:00 jeszcze raz ale nie wiem która konkurencja chyba tez dzisiejsza Edytowane 19 Luty 2017 przez christof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi