JC Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 W Szczyrku sypie! https://vimeo.com/185652964 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 W górach pojawił się śnieg i forum ożyło pomimo tego że mieszkam w centrum wczorajsze widoki śniegu w górach bardzo mnie ucieszyły. Czekam na zimę bo bardzo ją lubię ale nie taką jak ostatnio były lubię zimę ze śniegim i mrozem no może nie takim poniżej - 25 C taki do - 20 C jest OK. Oby zima w tym roku była morźna a przedewszystkim śnieżna nie musi być - 20 C wystrczy mróz do - 10 w nocy w dzień tak około - 2 - 3 C ale śniegu w górach tak mnimum 60 cm i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 23 minuty temu, Milzbi napisał: W górach pojawił się śnieg i forum ożyło pomimo tego że mieszkam w centrum wczorajsze widoki śniegu w górach bardzo mnie ucieszyły. Czekam na zimę bo bardzo ją lubię ale nie taką jak ostatnio były lubię zimę ze śniegim i mrozem no może nie takim poniżej - 25 C taki do - 20 C jest OK. Oby zima w tym roku była morźna a przedewszystkim śnieżna nie musi być - 20 C wystrczy mróz do - 10 w nocy w dzień tak około - 2 - 3 C ale śniegu w górach tak mnimum 60 cm i będzie super. Nie no, to sie da zalatwic, chyba ze masz jeszcze jakies nie typowe zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Jadę z nartami, ale na BK się nie da, spróbuje niżej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 A przed nami zwalone drzewa, jak ja wrócę do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 (edytowane) Darek jak mniemam to Ty z forum w tym roku otworzysz sezon w Polsce? Nie wiem, czy Johnny Ci to wybaczy? Edytowane 5 Październik 2016 przez marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 5 minut temu, marboru napisał: Darek jak mniemam to Ty z forum w tym roku otworzysz sezon w Polsce? Nie wiem, czy Johnny Ci to wybaczy? haha, Darek tajnos agentos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Spinamy się pod Golgotę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 śniegu jakies 20 cm, za 15"min rozkoszny zjazd, 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Ło matko! Gdzie Ty jesteś? Śniegu jest więcej niż w lutym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Maciek teraz siedzi w komorce i placze. Chlopie cos ty dobrego narobil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Góral zostałeś juz gwiazdą na fejsie https://www.facebook.com/groups/freeriderzy/permalink/1355035634549109/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 No i gdzie jest Johny ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Chwilę przed zjazdem: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 A na BSA armatki odpalili http://www.beskidzka24.pl/artykul,szczyrk_odpalili_armatki,48597.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 28 minut temu, dembus napisał: No i gdzie jest Johny ?! Maciek właśnie kończy jazdę na Białym Krzyżu Relacja za godzinkę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Może w ramach testów będzie można coś śmignąć w weekend na BSA?. No i gratuluje otwarcia sezonu.pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Niestety inne obowiązki spowodowały,że nie mogłem właściwie zareagować na ten atak zimy,ale... może będzie coś... Darek pisał do mnie na fejsie,później dzwonił,ale sam mnie zniechęcił... Nie zawsze ja muszę być pierwszy. Póki co liże rany po sobotnim upadku na rowerze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 starym góralem nie jestem ale wg nie, ten październikowy atak zimy zwiastuje długi i śnieżny sezon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Jak ja dzisiaj mam się skupić na robocie, jak ja myślami jestem tam wyżej. W tle dziad siedzi na Magurze, obok zresztą całe Skrzyczne zasłonięte "dziadem" - chmurami. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Dziad Dobre! Ale zasady BHP zachowane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Na Białym Krzyżu już szusują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 (edytowane) A za trzy miesiące nie będzie tam grama śniegu. Takie moje wróżby. Edytowane 6 Październik 2016 przez janek57 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 W Boże Narodzenie 2015 i 2014 było po 12-14st (w Nowym Sączu i okolicy) i praktycznie nie było gdzie jezdzić. Więc taki całkiem spokojny to bym nie był. Ale mam nadzieje że w końcu zima wróci na właściwe tory i będzie od drugiej połowy listopada trzymać dzielnie cały czas, bo ileż może być słabych zim pod rząd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsol Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 (edytowane) Na Białym Krzyżu uruchomili armatki :-) pewnie dlatego że TV jest :-) Edytowane 7 Październik 2016 przez Tsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi