conda Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Witam, jak w temacie- kupię buty dla syna, potrzebna długość wkładki 245 mm. Proszę o propozycję na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Lange 130WC , skorupa 282 mm, wkładka 5,5 angielskie = 24,5. Nieużywane. Dla żony były za wąskie, wybrała Raptory 120rs. Jak będzie zainteresowanie to podeślę fotki. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 ma ma ale 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 12 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Dziękuję za propozycje, ale syn ma stopę dł 240 mm więc 2 cm luzu to wg mnie za dużo, natomiast 130 WC to trochę twardo dla jedenastolatka ... Zamówiłem Rossignol Hero J4, zobaczę jak przyjdą czy to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 a nóżki u dzieci szybko rosną niestety .Jak buty kupowałem z zapasem i nie było problemów z jazdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi