guga Napisano 16 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Pytanie jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Krotkie tyczki gdzie mozna kupic ? Guga to Ty? ... czy inna Guga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 19 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Krotkie tyczki gdzie mozna kupic ? ja sie tez przymierzam do krotkich, chce kupic w ikaturze, ja myslalem o miekkich tyczkach liski one kosztuja polowe ceny twardych, moze polaczymy sily to wtedy wynegoclujemy jakas lepsza cene, kto jeszcze sie przylacza ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Krotkie tyczki gdzie mozna kupic ? a po ile sa te tyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Krotkie tyczki gdzie mozna kupic ? chyba inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Krotkie tyczki gdzie mozna kupic ? dlugie albo krotkie przegubowe cos kolo stowy a krotkie miekkie 50zl, wsciekle drogie jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Krotkie tyczki gdzie mozna kupic ? za sztuke ?????????????????????????// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Krotkie tyczki gdzie mozna kupic ? Z tego co wiem to tak W sezonie looknij na allegro, widziałem tam bardzo dobrą ofertę w ubiegłym roku. Pozdr.-Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thunder Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Krotkie tyczki gdzie mozna kupic ? mają rozmach sku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi