Homar Napisano 14 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2005 jest tu ktos z podkarpacia tudziez Żeszofa ???;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 15 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Witaj jestem z Przemyśla i serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yang Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Cześć jestem z Rzeszowa i również pozdrawiam Carver powiedz coś prosze na temat stoku który podobno mają otworzyć w tym roku w Przemyślu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Tak,otwarcie gorki jest przewidziane na grudzien. Sam stok usytuowany jest w miejscsu gdzie kiedys przed laty byla wyrwiraczka,i gdzie sam stawialem pierwsze kroki na nartach.Ma bys krzeslo plus orczyk plus nasniezanie.trasy raczej latwe choc smiem twierdzic ze jedna bedzie lepsza od czerwonej w Bialce Tatrzanskiej.Inwestycja jest wiec kontynuacja dawnych dobrych czasow.Cala zasluga to inicjatywa wladz przemysla z prezydentem na czele. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yang Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Dzieki za informacje Gdybys wiedzial cos na temat dlugosci tras i szerokosci stoku to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fosek Napisano 17 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Jestem z Jasła, mała mieścina w podkarpackim ale sympatyczna. Na nartach jeżdżę od zawsze. Pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Carver popieram pomysł yanga daj znac mam rodzinke w przemyslu to trzeba bedzie odwiedzac jak cos sensownego bedzie !!A no i nie wiem czy slyszeliscie ale ma byc nowy stok we Frysztaku ok 600m ale nie wiem kiedy otwarcie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 19 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! http://www.przemysl.pl/serwis/index.php?url=inwestycje Tu wszystko pisze:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Wiatm ja jestem z Sanooka... Wszedzie buduja stoki ale i tak chyba karlikow i laworta zostaja najdluzsze i najbardziej warte uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Tak laworta jest fantastyczna,karlikow jak dla mnie za bardzo plaskaty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 21 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2005 Podkarpacie!!! Na laworcie nie bylem ale w karlikowie fajnie sie laskiem smiga ... plaskaty? czy ja wiem...... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi