Gość Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Jasiek, Prowadzę to forum od prawie 20 lat. Było tu wiele rożnych sytuacji - przyjemnych i nieprzyjemnych. Nie akceptuję tonu twoich wypowiedzi i jeżeli będziesz używał słów wulgarnych to dostaniesz bana. Natomiast za to, że piszesz o forum, że działa "do dupy" bana nie dostaniesz. Tu nasz rację!.../QUOTE] Panie Jacku ja mam nadzieje że pójdzie wszystko dobrze i nie będziemy musieli opuszczać naszego forum... Mam tu już paru kolegów, których poznałem na LIVE i lepiej niech tak zostanie a może i kiedyś spotkamy się razem i wypijemy browara za NASZE wspólne forum : albo co innego :wink: Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 JC pikne 29 qrde to chyba su ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 JC pikne 29 qrde to chyba su ? To Mig 29 ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co do działania Forum - na razie jest ciężko (sam zwracałem na to uwagę w swoich postach),ale jakoś daję rady. Myślę,że relację rowerowe wyszły prawidłowo. Zamiast narzekać,próbuję znaleźć sposób na niedoskonałości i jakoś leci. Jak to mówią: "masz łeb i ..uj,to kombinuj" :wink: Do zimy jeszcze trochę,na pewno do tego czasu Jacek rozwiążę problem. Trzymam kciuki! Jasiek cierpliwości,będzie dobrze! :wink: Pozdrowienia znad naszego morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Nie chodzi o to ze nie dziala, tylko jak dlugo nie dziala! Mam tez nadzieje ze wszystko wroci do normy niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Chyba jednak nadszedł najwyższy czas, aby wrócić do poprzedniej wersji forum - nawet, jeżeli była stara i miała ograniczenia. Z tej mąki chleba raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Jest lepiej, dużo lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Widzę że nastąpiło sporo zmian od czasu gdy zaglądałem tutaj latem i był jakiś piekielny rozgardiasz (tzn nic nie było ). Orientuje się ktoś czy jest gdzieś ukryty guzik z funkcjonalnością "nowe posty" albo coś w tym stylu ? Czy też może klawisz "nieprzeczytana zawartość" pełni teraz tą funkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 1 godzinę temu, jaro323 napisał: Orientuje się ktoś czy jest gdzieś ukryty guzik z funkcjonalnością "nowe posty" albo coś w tym stylu ? Czy też może klawisz "nieprzeczytana zawartość" pełni teraz tą funkcję? Kliknij w zakładkę Aktywność na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Ja tu sobie siedzę w Bieszczadach a tu miła niespodzianka. Forum działa. Super! Cieszy mnie że odpaliło. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Nooo szefie GRATULACJE! hula to na maxa! Brawo! Teraz to należna oklaski! "Szacun Panie Jacku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Widzisz Jasiek , warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Coraz bardziej się przekonuję do nowego forum, swobodnie można korzystać na mojej Nokii, czego wcześniej sie nie dało, nawet przez Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Oby forum zostało w niezmienionej formie a będzie b.dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi