Gość Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 Napisałem kilkanaście odpowiedzi na posty kolegów a tu jeden gówniany komunikat po angielsku!!! SIET!!! SIET!!! SIET!!! JC jak się nie znasz na informatyce to zleć to profesjonalistą!!! Wozisz swoją szanowną dupę na nasz koszt! to jakiś szacunek, nam użytkownikom się należy! To nie jest FORUM to jest GÓWNO! i to dzięki tobie JC! szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Jasiek, w innym temacie JC napisał, że prace cały czas trwają i, z tego co zrozumiałem, ten bajzel nie jest winą JC. Trzeba czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 (edytowane) A zmieniłeś już wyszukiwarkę na Google Chrome? U mnie już lepiej. Edytowane 7 Sierpień 2016 przez Góral spod Skrzycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Ja piszę z telefonu i na Chromie mam tak samo. Na tapatalku jest lepiej,ale i tak trochę brakuje do dawnych czasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Panowie spokojnie. To jest migracja na działającym organizmie. Bardzo dobrze, że forum idzie do przodu, źle że ma to spory wpływ na nas, użytkowników. Poprzednimi razami było lepiej, szybciej. Jacku masz jakieś środowisko testowe gdzie może ochotnicy mogliby potestować przy kolejnej akcji? Jest możliwość na założenie jakiegoś wątku informacyjnego o pracach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Panowie spokojnie. To jest migracja na działającym organizmie. Tego się tak nie robi. Najpierw trzeba zmigrować na środowisko testowe, posprawdzać czy wszystko bangla i dopiero potem migrować środowisko produkcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Zaglądam nie śmiało.Jakoś tak ukradkiem.Jakbym nie był u siebie.A zawsze się czułem jakbym był u siebie. Wszystko nowe rodzi się w bólach,...ale żeby aż w takich. Poczekamy do pierwszego śniegu,może wtedy zacznie działać. I pytanko. Co to ta flaga? No tam na dole między cytatem i lajkiem.: Ha!!! Chociaż emotikny są stare,dobre,nasze.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Tego się tak nie robi. Najpierw trzeba zmigrować na środowisko testowe, posprawdzać czy wszystko bangla i dopiero potem migrować środowisko produkcyjne. Jeśli mamy się sprzeczac, ale tylko troszke, to ja bym zaproponował pełny DTAP. Ale to tylko forum skionline w środku lata, więc wystarczy walka na produkcji i użycie nas jako beta testerów? Jakkolwiek niektórzy nie czują się z tym dobrze? to po latach na forum powinni się przyzwyczaić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2016 Jeśli mamy się sprzeczac, ale tylko troszke, to ja bym zaproponował pełny DTAP. Ale to tylko forum skionline w środku lata, więc wystarczy walka na produkcji i użycie nas jako beta testerów? Jakkolwiek niektórzy nie czują się z tym dobrze? to po latach na forum powinni się przyzwyczaić ? Ja myślę że tutaj mamy do czynienia z DevOps, czyli bardzo na czasie metodyka. Niestety tutaj troszkę niedopracowana. Te nasze skróty poza komputerowcami nikt chyba nie rozumie ? :laughing: P.S. udało mi się napisać posta, czyli nie jest źle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2016 Mało tego, pewnie własnie Puppet nadpisał poprzednią konfigurację i walczymy z ficzerem, który nie jest błędem od nowa Ewentualnie DBMaestro coś odpaliło albo nie -nie Daj Boże - Nolio (CA LISA) i teraz leżymy i kwiczymy. A może by zamknąć ten wątek admini, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 9 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2016 Ja tez byłem wściekły i 1 posta pisalem kilka godzin.. szukalem jak TAM WEJŚC ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Jeżeli graficznie nic się nie zmieni to mało przejrzyste będzie to forum, a szkoda bo poprzednie w tym zakresie dawało radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2016 http://www.skionline.pl/forum/forum/nasze-sprawy/forum-info/497414-czy-to-nowe-g%C3%B3wno-zacznie-dzia%C5%82a%C4%87?p=497506#post497506 Dawało radę i to świetnie. Patrzę z pozycji zwykłego użytkownika forum,być może admin musiał coś zmienić. Były już tego typu zmiany.Pamiętam,że wtedy też nie byłem zadowolony a później się przyzwyczaiłem i było OK. Czekam więc cierpliwie na udoskonalenie tego....gówna.:wink: To nie epitet to tylko nawiązanie do postu nr 1 jaki w tym temacie zamieścił Jasiek.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Drodzy forumowicz, Wpisu Jaśka nie będę komentował, bo wpisuje się on w ogólny trend hejtu panujący na polskich portalach. Co do do forum, to fakt, mamy problemy, które nie wynikają z naszej winy. Zaktualizowaliśmy forum do najnowszej wersji mając na celu poprawienie działania oraz możliwość dalszego rozwoju. Niestety wyszło jak wyszło. Ze swojej strony staramy się usunąć niedogodności, ale niestety nie jest to takie proste. Dodam, że aktualizację forum przeprowadzili informatycy producenta forum!!! Podkreślam to, bo zarzucono mi brak wiedzy informatycznej. Jak widać, nawet autorzy forum nie potrafią sobie poradzić z różnymi problemami! W związku z tym, że producent ma, delikatnie mówiąc, kiepski serwis dla klientów rozważam zmianę forum na inne jeszcze przed sezonem zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 To co widze to jakiś dramat jest. Jasiek - mocne napisane ale ciezko się z twoim zdaniem nie zgodzić !!!!! Szacun !!!!! Forum jest dramatycznie mało przejżyste , gdzie pełne spolszczenie ? , nie pokazują się posty , ..... , odechciewa się na nim pisać , poprzednie było złe ? za mało reklam i banerów się wyświetlało ? a już szczytem jest otrzymywanie od kilku tygodni takich maili : Witaj $thread[username], Subskrybujesz temat "$thread[prefix_plain]$thread[title]" autorstwa $thread[postusername]. Temat zawiera $thread[newposts] nowy(ch) post(ów). Ostatni post napisał $thread[lastposter]. OdwiedĽ temat: $vboptions[bburl]/showthread.php?t=$thread[threadid] Nowe posty w temacie: $postbits Pozdrawiamy, $vboptions[bbtitle] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Aby zrezygnować z subskrypcji tego tematu po prostu kliknij poniższy link: $vboptions[bburl]/subscription.php?do=removesubscription&type=thread&subscriptionid=$thread[subscribethreadid]&auth=$thread[auth] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 A wyszukiwarka ostatnich postów to dramat kolejny. Szefie jak do zimy porządku nie zrobisz to będą straty. A wcale Ci tego nie życzymy. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 A wyszukiwarka ostatnich postów to dramat kolejny. Szefie jak do zimy porz±dku nie zrobisz to bêd± straty. A wcale Ci tego nie ¿yczymy. pozdrawiam. Jak jeździliśmy razem na nartach, to byłem Jacek... A w temacie forum, pracujemy intensywnie. Testujemy już "silnik" innego forum. Jeżeli dotychczasowe nie zacznie działać normalnie zmienimy dostawce (aktualnie jesteśmy z nim w kontakcie). Dajcie nam jeszcze "chwilę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 20 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2016 Czekam cierpliwie, trochę szkoda że nie śmiga jak trzeba bo parę fajnych relacji bym napisał, ale w sumie to nie forum letnie więc zacznę się martwić w zimie jak nie ruszy. Na tapatalku jeszcze jest znośnie sporo razy wyrzuca ale do przełknięcia, natomiast na komputerze nie nadaje się do użytku. Pozdrawiam i trzymam kciuki za powrót do normalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 20 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2016 przejżyste Jodek :eek: Oczy bolą :wink: gdzie pełne spolszczenie ? , nie pokazują się posty , ..... , odechciewa się na nim pisać , poprzednie było złe? za mało reklam i banerów się wyświetlało? Jacek pisał już wcześniej, że wystąpiły błędy przy zmianie silnika forum, które nie są winą skionline.pl. Będzie dobrze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 Cześć , nie znam się na tej informatycznej nowomowie ( co to jest kurna DTAP czy DevOps : ) , więc żyję tylko nadzieją :, że forum w końcu odpali i będzie co najmniej tak strawne jak poprzednia wersja . Oby JC zdążył przed zimą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 Nie zagladam i nie pisze bo wydawalo mi sie ze forum nie dziala. Na obecna chwile cos widze i moge napisac, ale brak wielu funkcji i dziwne komunikaty in inglisz. Co jest grane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 Wymiana silnika forum... Niestety słabo idzie (informatykom producenta,nie JC) więc jest jak jest.... :proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Proponuję z backupu przywrócić poprzednią wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Wymiana silnika forum... Niestety słabo idzie (informatykom producenta,nie JC) więc jest jak jest.... :proud: Juz dosc dlugo slabo idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Przyznam szczerze, że jakoś ciężko mi się połapać w tym nowym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi