Góral spod Skrzycznego Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 (edytowane) Mając trochę więcej czasu gdy forum nie działało jak należy, kupiłem rower i ruszyłem w Beskidy poszukiwać tras na tury zimą. Objechałem Szczyrk, rejon Pilska a dziś zapuściłem się w dziewicze tereny Beskidu Żywieckiego.Pamiętając o świetnych warunkach śnieżnych w środku maja jakieś 30 lat temu, kiedy na szlaku zaskoczyła nas śnieżyca z zaspami na 1,5m ruszyłem na Rycerzową dokładnie sprawdzając mapę warstwic, którędy podejść zimą i zjechać bez zakładania fok. Trasa Soblówka kościół - Przełęcz Kotarz - Rycerzowa - Przysłop - Soblówka bedzie zimą idealna na tury. Wychodzę z założenia, że jeśli latem nie zsiądę z roweru podczas zjazdu, to zimą zjazd na moich niezastąpionych Black`eyach dostarczy mi niesamowitych wrażeń. Podobnie zresztą na trasie Hala Miziowa - Hala Rysianki. Tam jednak foki parę razy trzeba będzie założyć.Hey. Edytowane 7 Sierpień 2016 przez Góral spod Skrzycznego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 proszę CIE daj wieksze zdjecia albo adres sklepu gdzie kupię LUPĘ .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Nie wiem jak zacząć pisąc nowy post ?? czy można tu RYSY 7 sierpnia 2016 godz 2.15 wyjazd autem z domu 4.15 start z parkingu w Zakopanem 5.45 nad MOrskim okiem mloda para robi sobie zdjecia ślubne 9.45 wejscie na RYSY 2499 i obok na 2503 potem zejscie do Morskeigo oka obiadek i powrot na parkingu okolo 17 .00 pogoda słoneczna piekna LUDZ mnostwo w 2 poscie opis wrażen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 PANIE SZEFIE JC czemu wychodza takie male zdjęcia ????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Rysy od parkingu na szczyt oraz powrót to trasa 30 km to 45 000 kroków to przewyzszenie 1400 m 9km po asfalcie na poczatku oraz 9 na koniec Oczywicie ja przed RYSAMI rowerek i baseny aby miec kondycje Wejscie rankiem to pusto czyli około 15 ludzi .Podczas zejscia w dół około 12.00 godz do góry sunie grupa ponad 200 ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Ponawiam pytanie - ?????????????????????? Dlaczego zdjęcia sa takie male w poscie a w tamtym forum byly normalne ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 wczoraj wejscie piesze na szczyt ZARU .. widzialem około 20 pięknycjh kobiet . makacych zgrabne opalone. nogi . majacych pomalowane paznokcie. majacych klapi czy sandałki i WCHODZCYH NA SZCZYT W TYM OBUWIU -GDZIE JEST GRANICA LUDZKIEJ GLUPOTY. PRZECIZ PRZY ZEJSCIU TRZEBA HAMOWAĆ I BYC OSTROZNYM Ludzi było mnostwo - szybowce . paralotniarze i zwlaszcza kobiety a klapkach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Planuje się objazd kolejnych tras w rejonie Wielkiej Raczy. Bosko!!!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 Planuje się objazd kolejnych tras w rejonie Wielkiej Raczy. Bosko!!!!? Zmiana planów, taką pogodę trzeba wykorzystać, choćby samotnie. Większe góry, większy plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 3 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 (edytowane) Mogę polecić również podejście z Doliny Zimnika oraz zjazd stromymi północnymi stokami. Na końcu przy hotelu nowo zniwelowany około 400m oświetlony stok. Edytowane 3 Październik 2016 przez Góral spod Skrzycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi