Piotr_67 Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 (edytowane) Na fb pojawiła się smutna wiadomość. Matilda Rapaport zmarła po wypadku na nartach. Została przysypana przez lawinę w Chile. Dodam tylko, że prywatnie była małżonką Mattiasa Hargina. http://skionline.ch/de/Startseite/Ne...437&teaserId=6 Przykra sprawa. Pozdrawiam. PS: sorry, że testuję forum takim tematem :sorrow: Edytowane 18 Lipiec 2016 przez Piotr_67 literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2016 No ja właśnie też widziałem, chciałem zaczynać od takich smutnych informacji Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi