JC Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Przepraszam za dłuższą niż zakładaliśmy przerwę na forum. Była ona podyktowana koniecznością wymiany silnika forum do najnowszej wersji. Na pewno zauważycie, że kilku funkcjonalności starego forum nie ma, będziemy się starać sukcesywnie je dodawać. Zmiany dokonujemy w okresie, kiedy ruch jest najmniejszy, tak aby były one jak najmniej uciążliwe. Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Jacek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 ...Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość..... Ciężko jest ale dam radę :biggrin::wink: Wracamy do "żywych". Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Tapatalk już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Spokojnie,zaczekamy. :wink: Fajnie,ze samo forum już ruszyło. Ale się pozmieniało! Na początku nawet zalogować się nie potrafiłem... tj. nie mogłem znaleźć właściwego okienka. No to trzeba będzie zebrać myśli i szkrobnac coś o zdobywaniu Śnieżki. :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Kurcze, napisałem post,a ten zniknął... Co ciekawe, jeszcze go edytowalem i poprawialem, więc musiał chwilę być. : Fajnie, że forum ruszyło. Trzeba będzie zebrać myśli i napisać coś o zdobywaniu Śnieżki... :smile: Acha! Jak jestem na stronie głównej forum, to jakby mnie wylogowalo. Kiedy wchodzę w jakiś wątek,wszystko jest ok. :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Rozważcie opcję dodawania obrazków do stopek / podpisów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Już myślałem, że nie wróci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Lekko nie jest. Godzinę mi zajęło , żeby cokolwiek napisać. I do końca nie wiem jak to zrobiłem, ale coś zaczynam ogarniać.:eek::sorrow::stupid:.Będzie lepiej. Pozdrawiam serdecznie - wszystkich po długiej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Kurcze, napisałem post,a ten zniknął... Co ciekawe, jeszcze go edytowalem i poprawialem, więc musiał chwilę być. : Fajnie, że forum ruszyło. Trzeba będzie zebrać myśli i napisać coś o zdobywaniu Śnieżki... :smile: Acha! Jak jestem na stronie głównej forum, to jakby mnie wylogowalo. Kiedy wchodzę w jakiś wątek,wszystko jest ok. :smile: No to Johnny zaczynaj. Ja jeszcze testuję. :eek: :smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 fajnie by było co by na nowym forum było jak na starym, :biggrin: ale poważnie fajne było to, że nowe posty i tematy były u góry strony :applause: nie musi człek przekopywać setek stron:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Wydaje mi się, że forum się teraz szybciej ładuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Zniknął mój post. Widzę, że nie wyświetla się czas dodania postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Wyświetlanie wątków wg postów lub wg aktywności (czyli ostatnie dodane jako pierwsze) Jak wejdziecie w wątek na górze, nad wpisami, macie dwie zakładki POSTÓW i OSTATNIA AKTYWNOŚĆ. Domyślnie ustawione jest wyświetlanie wg POSTÓW, czyli kolejno jak były posty dodawane. Jak klikniecie w OSTATNIA AKTYWNOŚĆ - pierwszy post jest wyświetlany zawsze na górze, ale następne są wyświetlane w kolejności od najnowszego do najstarszego. Domyślnie w ustawienia konta ustawione jest, że wątek wyświetla wg POSTÓW, ale można to zmienić. Wtedy po wejściu do danego wątku, tabela wyświetli się jako OSTATNIA AKTYWNOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 No to Johnny zaczynaj. Ja jeszcze testuję. :eek: :smile:. Ja też testuję... :wink: Też jeszcze nie ogarniam tego w pełni. Ciekawe,że na kompie ciągle wyświetla mi się,że forum nieczynne,ale jak się zalogowałem to już działa. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 Ooo troszkę się tu pozmieniało : Myślę że do pierwszych nart wszystko się ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 12 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2016 W Tapatalku wycina plznaki.. ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 W Tapatalku wycina plznaki.. ;-( Wiemy o tym, staramy się nad tym zapanować, ale kontakt w producentami oprogramowania jest kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2016 Reakcja stałych czytelników wyglądała pewnie tak: [video=youtube;4g3ThL4TpA8] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 (edytowane) Po raz pierwszy od 3 tygodni wszedłem dzisiaj na forum. I od razu na tapatalka, bo tu się nic nie zmieniło Polskie znaki działają. Do wersji komputerowej trzeba będzie się jakoś przyzwyczaić. Popieram Pinio - mam nadzieję że wróci funkcja nowych postów na górze strony (edit: ok, już widzę ). No i dzięksy! Mam kilka info narciarskich, to zacznę je powoli pisać. Pozdrawiam po przerwie Edytowane 14 Lipiec 2016 przez leitner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 No i dzięksy! Zamiast dzięksów masz "lajki"... Właśnie Ci jednego dałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 JC, co się dzieje? Wczoraj miałem to samo na kompieMam też nadzieję, że będzie widać, kto polubił post (chyba, że teraz ta funkcja jest, a ja nie mogę jej znaleźć :wink:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2016 Ciekawe czy ja się tu odnajdę?:crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 raz,dwa,trzy...próba posta:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Jak dodam posta, to jest komunikat w "working ..." i muszę przeładowywać stronę i dopiero post się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Chciałbym się dowiedzieć, czy prace z nowym forum są już zakończone i trzeba uczyć się nowego interfejsu, czy pomału wróci stara formuła. Nic tu nie ogarniam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi