lokiec3 Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Ogląda ktoś i kibicuje? Mistrzostwa świata niezły maraton. Kilku wielkich szybko odpadło. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Oglądam, mecz Fu z Selbym rewelka a ostatni frame wprost nieprawdopodobny. Wczoraj zresztą ten z Dingiem też ciekawy po 6:0 Ding sie jednak podniósł i 10:7 daje mu realne szanse. Ciekawe do której potrwa - stawiam 2.00 w nocy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Ja też oglądam, bo jak spotkam Wujota i by się dowiedział, że nie oglądałem to bym miał przewalone! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Oglądam, mecz Fu z Selbym rewelka a ostatni frame wprost nieprawdopodobny. Wczoraj zresztą ten z Dingiem też ciekawy po 6:0 Ding sie jednak podniósł i 10:7 daje mu realne szanse. Ciekawe do której potrwa - stawiam 2.00 w nocy. Pozdro Wiesiek Wczorajsza końcówka drugiego frejma praktycznie już przegranego Selby wygrał snookerami rewelacja. A tak na marginesie pani redaktor sportowy z Trójki Monika Sułkowska jest sędzią technicznym w tym spotkaniu. Jeszcze dwa lata temu jakby ktoś powiedział mi, że snooker jest tak emocjonujący to bym się uśmiał, że hej. PS A buty to mają, że ho ho. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Oglądałem za czasów Steven Henry w latach 90 tych. Mimo mojego młodego, wieku podobał mi się ten "sport" :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Lubię czasem oglądać, ale bardziej co nieco pograć... Niedawno z konieczności sprzedałem taki stół "jadalny"... :sorrow: Brakuje mi go... :sorrow: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 31-szy frejm Selby górą - Ding chyba sie już nie podniesie... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 No i koniec! Miałem po pierwszej sesji nadzieję, że jednak Ding się podniesie i faktycznie było już tylko jeden straty. Ale Selby jest jednak cholernie mocny. Niech żyje król. Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 No to dziś wielkie wydarzenie w skromnej historii polskiego snookera. Adam Stefanow gra z Ronniem O'Sullivanem w drugiej rundzie Scotisch Open. Relacja na żywo w Eurosporcie1 o godzinie 20. Polecam i trzymam kciuki za rodaka. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 13 minut temu, lokiec3 napisał: No to dziś wielkie wydarzenie w skromnej historii polskiego snookera. Adam Stefanow gra z Ronniem O'Sullivanem w drugiej rundzie Scotisch Open. Relacja na żywo w Eurosporcie1 o godzinie 20. Polecam i trzymam kciuki za rodaka. Pozdrawiam. Całe szczęście, ze to stół telewizyjny, już szykuję sobie orzechy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 5 godzin temu, Wujot napisał: Całe szczęście, ze to stół telewizyjny, już szykuję sobie orzechy. Pozdro Wiesiek Chyba jakieś lekkie choć procenty by się przydały. Tym bardziej, że przy fusbalu nic nie piję bo go nie oglądam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Boję się że skończy się 4:0. O'Sullivan jest za mocny dla Adama. pozdro wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Sam fakt zmierzenia się z takim gigantem to już nobilitacja i powód do satysfakcji. Ja z chęcią dostałbym baty od Ivicy Kostelica, byle tylko zjechać z Nim po tym samym gigancie czy slalomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Brawo Adam, już tylko 1-3 może... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 O Przed chwilą, marionen napisał: Brawo Adam, już tylko 1-3 może... Trzymam kciuki - Ronnie dzisiaj robi sporo błędów. pozdro wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 No 4 do 1. Ale na długich zagraniach chłopak dobry. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Teraz higgins i oczywiście liczę, że Donaldson tanio skalpu nie odda. pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Dzisiaj to inny Ronnie -całe szczęście, że wczoraj był w średniej dyspozycji bo inaczej Adam by sobie nie pograł. Pozdro wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 No cóż, wątek się rozwija. Snooker nie jest dla mnie interesujący. Po prostu kulki. Ze swej młodości pamiętam kulki "tiki-tiki", no a teraz to od snookera wolałbym ogladac chyba kulki gejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 Król jest nagi. Nowy - stary mistrz jak obiecał tak zrobił. Po wygranej w mistrzostwach przyszedł Mark Wiliams na konferencję prasową w samym ręczniku a odpowiadał na pytania dziennikarzy zupełnie nago. Duży dystans do siebie i poczucie humoru. Podziwiam. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 4 godziny temu, lokiec3 napisał: Król jest nagi. Nowy - stary mistrz jak obiecał tak zrobił. Po wygranej w mistrzostwach przyszedł Mark Wiliams na konferencję prasową w samym ręczniku a odpowiadał na pytania dziennikarzy zupełnie nago. Duży dystans do siebie i poczucie humoru. Podziwiam. Pozdrawiam Obiecał, że jak obroni tytuł za rok, to nie tylko się rozbierze, ale zrobi na golasa gwiazdę. Inna sprawa, że nikt do tej pory nie zdobył MŚ po 15-letniej przerwie. A rok temu jeszcze chciał porzucić kulki, powrót do sportu niczym Adam Małysz. Czasami kobiety muszą zdecydować za nas, co będzie lepsze dla nas.😏. Gratulacje dla Borsuka. Jak nie Ronnie to fajnie, że Williams Mark J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2018 Nauki snookera pobierałem w londyńskim POSKu. Wtedy królował Stephen Hendry któremu zawsze kibicowałem. Po jego odejściu interesuje się trochę mniej ale MS w Shefield zawsze staram się obejrzeć. Taki pojedynek jak ten Higginsa z Williamsem to klasyka. Fajnie ze Borsuk wygrał. Bardzo spoko zawodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rider007 Napisano 11 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2018 Ale finał był wyjątkowo emocjonujący :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi