Annaa Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Cześć, Jestem Ania.Lubię góry,lubię gotować,malować,fotografować,poznawać ciekawych ludzi:smile:. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów a szczególnie tych, których poznałam na WZF na Kasprowym Wierchu.:cheerful: Dżonka,mam nadzieję że czapka z Zakopanego dalej jest "fajna".:smile: Szczególne pozdrowienia dla Pana Janka! :smile: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Cześć Aniu, Druga Połowo od MarionenTeam Miło gościć na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Witam i pozdrawiam :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 ...Pozdrawiam wszystkich forumowiczów .... Ja również cię pozdrawiam i witam na forum. Powiedz jak znosisz to, że porwano ci drugą połowę :biggrin::wink: To musi być ciężkie doświadczenie : Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Cześć Aniu! Bardzo się cieszę,że dołączyłas do naszego forum.Mam nadzieję,że będziesz często pisać,a zwłaszcza wrzucać fotki,bo masz talent! :applause: Dżonka zadowolona. :wink: Może powinienem ją namówić,żeby też założyła konto na skionline? Baw się dobrze! Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Witam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Witaj! Fajnie , że do Forum dołączyła kolejna osoba płci "przeciwnej" :wink: Ja również cię pozdrawiam i witam na forum. Powiedz jak znosisz to, że porwano ci drugą połowę :biggrin::wink: To musi być ciężkie doświadczenie : Pozdrawiam Podłącza się do pytania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Ja również cię pozdrawiam i witam na forum. Powiedz jak znosisz to, że porwano ci drugą połowę :biggrin::wink: To musi być ciężkie doświadczenie : Pozdrawiam Cześć,znoszę to całkiem dobrze.Otrzymuję sygnały,że zwrócą mi Mariusza całego i zdrowego :smile: gdyby nie pewne okoliczności,też by mnie porwali.:smile: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Cześć Aniu! Bardzo się cieszę,że dołączyłas do naszego forum.Mam nadzieję,że będziesz często pisać,a zwłaszcza wrzucać fotki,bo masz talent! :applause: Dżonka zadowolona. :wink: Może powinienem ją namówić,żeby też założyła konto na skionline? Baw się dobrze! Pozdrawiam. Czekamy na Was-pamiętaj:smile: Pozdrów serdecznie Izę. :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi