daco Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam. Zima prawie dobiegła końca więc czas planować kolejny wyjazd tylko teraz gdzie jechać byłem w Zillertal, Tyrol zachodni, trochę salzburgerlandu, dolina Aosty gdzie teraz polecacie jechać, czy może jestem tak z kołowany psychicznie, że nigdzie mi nie będzie się podobać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam. Zima prawie dobiegła końca więc czas planować kolejny wyjazd tylko teraz gdzie jechać byłem w Zillertal, Tyrol zachodni, trochę salzburgerlandu, dolina Aosty gdzie teraz polecacie jechać, czy może jestem tak z kołowany psychicznie, że nigdzie mi nie będzie się podobać : Wybierasz się jeszcze w tym sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 24 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 nie dopiero w następnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam. Zima prawie dobiegła końca więc czas planować kolejny wyjazd tylko teraz gdzie jechać byłem w Zillertal, Tyrol zachodni, trochę salzburgerlandu, dolina Aosty gdzie teraz polecacie jechać, czy może jestem tak z kołowany psychicznie, że nigdzie mi nie będzie się podobać : Francja - 3 Doliny. Po tym zmienia się zupełnie optyka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi