marboru Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Maćku - przyszły sezon zamierzamy otworzyć w listopadzie jakby co. Tyczki i wypad typowo męski planuję wówczas gdy... Paula nie będzie mogła jechać. Tego typu wyjazd bardzo mnie interesuje :cheerful: Tomek - byłoby super poznać się niebawem, jeszcze przed kolejną zimą :cheerful: będziemy w kontakcie.) Dziękuję za życzenia...no i oby się spełniły! Grzegorz - Thx za życzonka. Oby z tym śniegiem się spełniło i po trzech dosyć słabych sezonach przyszedł taki z dużą ilością śniegu :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Mariusz - najlepszego :biggrin: (ty wiesz czego) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Jeszcze raz, wszystkiego najlepszego, zawsze sztruksu pod nartą i bezchmurnego nieba nad głową! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Michał - dziękuję bardzo! Oj wiem, wiem czego :wink: Andrzej - wiesz co dobre :happy: Wiesz co lubię. Dziękuję :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Przegapiłem, ale nadrabiam... wszystkiego najlepszego :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Cholera, ja też przespałem..... Nieco spóźnione ale... :wink: Stówki, dużo zdrowia, nowych ciekawych narciarskich miejscówek i słońca w czasie nartowania! Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Mariusz, Wszystkiego Najlepszego!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Sto lat! Przynajmniej sto dni rocznie na nartach! Zdrowia, szczęścia, powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Spełnienia marzeń!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Mariusz! Przekroczenia własnych granic, sportowych i nie tylko...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Mariusz, spelnienia marzen, tych sportowych, jak i tych mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Wszystkiego najlepszego - by Twe chore kolana pozwoliły Ci jak najdłużej jeździć w rózne strony świata a nam cieszyć się filmowymi relacjami z tych wojaży. Swoją drogą masz urodziny w dniu urodzin najbardziej obecnie znanego Polaka - tylko On dziś 60-te obchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 zdrówka!!!!!!!!! i bez kontuzji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Mariusz, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia! Oby nigdy więcej żadnych kontuzji! Realizacji marzeń narciarskich i tych życiowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Marboru , Wszystkiego Dobrego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Wszystkiego Najlepszego[emoji322] i zdrówka przede wszystkim [emoji961]PozdrawiamPaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Mariusz u mnie standardowo ZDRÓWKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Zdrowia, pieniędzy i nart! Tysięcy km na rowerze, tyle samo na nartach i tylko trochę mniej kajakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2017 Najlepszego Panie Kolego Jeżeli jeszcze nie zaliczyłeś tylu stacji narciarskich, co masz lat, to drugich tylu Ci życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Dziękuję Wszystkim za super życzenia W szczególności za te dotyczące zdrowia... ...niestety po zrobieniu rezonansu magnetycznego wyszło co mam z tym "puszczającym" kolanem. Okazało się mianowicie, że bardzo długo jeździłem bez ACLa i z rozwaloną łękotką... Cóż? Ta jazda nawet mi chyba nieźle szła Człowiek się starzeje - trzeba będzie w końcu się "połatać"...a nim to nastąpi kuruję się po przed ostatnim upadku w Alpe di Siusi. Rowerek delikatnie, delikatne ćwiczenia wzmacniające mięśnie i ostrożność w codziennym poruszaniu się. Jestem twardy i dam radę Pierwsze konsultacje zrobione...i jeśli inne konsultacje będą sprzyjające, to mam nadzieję, że przyszły sezon jeszcze pojeżdżę a na stół trafię po marcowym wyjeździe za rok. Ostatnio mało mnie w sieci - roboty po pachy, czasu nie ma - trzeba kasiorę zarabiać kiedyś Fotek, wypraw nie robię szczególnych, to i relacji nie wstawiam. Ostatnie zabawy z aparatem w Wielkanoc u Dziadków Poniżej kilka mazowieckich klimatów: Nizinne krajobrazy... Ganiam, ganiam bociana, a ten nic nie chce przynieść Fura wujka od lat stoi za stodołą... ...piękne auto - szkoda, że już w stanie rozkładu. Kwitnące Magnolie: Wiosna! W lesie pierwsze zielone listki... ...i Zawilce: Pozdrowienia z mazowieckiej wioski: I jeszcze raz dziękuję! marboru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia i spełnienia marzeń ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi