kmarcin Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Coś mi się dziś od rana kicha, Jak to mówią na kielicha. Myślę, dumam o co chodzi, Ktoś tu pewnie flaszkę chłodzi. Albo whisky, albo dżiny... Ktoś ma dzisiaj urodziny !!! Na rowerze se pośmigam, Trochę zimno, wracam z dworu, A gdy wchodzę dziś na fejsa, Patrzę... a to ma Marboru !!! Najlepszego Ci Mariuszu, w związku z świętem Twoim życzę :cheerful: Niech marzenia się spełniają, Narty dobrze niech śmigają. Na kajaku i rowerze pływaj, jeździj ile wlezie !!! No i na koniec, tak za Twe zdrowie, Dziś mi zaszumi porządnie w głowie :crazy: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Najlepszego Mr. Sztruksik :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Marboru spełnienia wszystkich narciarskich marzeń :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Mariusz zdrówka i jeszcze raz zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Zdrófka Mariusz i do zobaczenia kiedyś na stoku :biggrin::wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 No to jeszcze raz Mariusz wszystkiego co najlepsze. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 (edytowane) Mariusz,wszystkiego najlepszego. Przede wszystkim dużo zdrowia,bo to najważniejsze. Realizacji wszystkim marzeń,wielu ciekawych wypraw i żeby Cię w robocie nie wk... :wink: Aby wiodło się! Maciej i Izabela. Edytowane 22 Kwiecień 2016 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Marcin, Twój wiersz powala :applause: Dziękuję! Jestem zachwycony twórczością! Artur...co Ty byś beze mnie zrobił? ...jeździsz ze mną w Alpy, to chociaż trochę pogody i sztruksiku masz :wink: Thx Bro za życzenia! Andrzej...moim marzeniem jest leciutki i bardzo tani sprzęt skiturowy :wink: Oby się spełniło - do zobaczenia na stoku i dziękuję Ci bardzo. Marcinn n :wink: Podziękował!!! Dzisiaj z Jastrzębia sporo życzeń dostałem...ale tylko jedne narciarskie :cheerful: Sylwester - najwyższa pora w końcu gdzieś złapać się na stoku i poznać! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Piotr - mam nadzieję, do zobaczenia niebawem i dziękuję, dziękuję po dwukroć! Maciek, Iza - dziękuję! Niebawem Was tam razem z Paulą nawiedzimy :wink: Najwyższa pora jakiś browarek zrobić na Waszym tarasie wśród połaci traw :wink: Dziękuję, dziękuję bardzo za życzenia... Wszystkim :cheerful: To bardzo miłe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Mariusz, jeszcze raz wszystkiego naj! Żebyś kiedyś zrobił sobie wycieczkę kajakowo-rowerowo-narciarską. I takich urodzin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 A ja życzę ci Korony KGP! niech Ci lekką będzie.:smile: Rysy to mały pikuś!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Wszystkiego najlepszego!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Marcin - rower, kajak, narty? Jest to do zrobienia w Austrii, Norwegii, i pewnie jeszcze kilku innych krajach może kiedyś? Oby się spełniło. Dziękuje! Dominik - te Rysy dla mnie i moich pokręconych kolan nie były takie łatwe...a ponieważ na tym podejściu okazało się, że mam za małe buty - zeszły dwa paznokcie cóż? Całe życie człowiek nabiera doświadczenia. Dzięki za życzenia na KGP daję sobie dwa lata...chce nią się nasycić. Dareczku - podziękowania lecą pod Skrzyczne thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Sto lat i korony Tatr pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Cześć Serdeczne życzenia bezawaryjnego funkcjonowania przez wiele lat. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Marboru nie znam ale mam nadzieję że kiedyś poznam : wszystkiego NAJ!!! i dużo zdrowia! bo do nart (i nie tylko) trzeba go dużo :smile: spełnienia tych najskrytszych marzeń... nie zawsze związanych z nartami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Również dołączam się do życzeń! Wszystkie naj, przede wszystkim zdrowia i wielu udanych rodzinnych wyjazdów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Niestety mam kiepski dostęp do neta. Mega powodzenia w sporcie ........ i nie tylko. Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Nurku - Korona Tatr? Pewnie będzie taki plan gdy KGP się ziści - Dzięki! Mitku - Teraz gdy już czwórka z przodu i nawet jedyna za nią - to już pewnie tylko będzie gorzej?... Oby awarie nie były duże : Dziękuję za życzenia! Jasiek - też mam nadzieję, że kiedyś się poznamy osobiście - byłoby fajnie, bo słyszałem, że niezły z Ciebie rider :happy: No to w Lotto chciałbym wygrać, jeżeli nie tylko narty :laughing: Thx! Maciek - dziękuję Ci za życzenia. Imieniny mam 19 stycznia i ostatnio obchodzę je w Alpach... może tak jak Artur pisał - w przyszłym roku wybierzesz się razem z nami? Pomyśl, było by fajnie. Dziękuję bardzo za życzenia. Mario - dziękuję Ci za życzenia. Nie udało się spotkać w zimie, może uda się spotkać np. na wspólnej wyprawie na Śnieżnik w jakiś piękny słoneczny dzień? Pomyśl. Plan jest pojawić się w Twoich okolicach w lato - nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, ale plan jest :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Johny jest zachwycony twórczością... Ja jestem zawstydzony.:proud: Zawstydzony,że tak nie potrafię. W związku z tym,że nie potrafię składam Tobie szanowny jubilacie najzwyklejsze życzenia urodzinowe. STO LAT!!! Mnóstwo zdrówka i jeszcze trochę więcej miłości do i od " różowych porteczek".:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Mariusz Wszystkiego Najlepszego a głównie ZDRÓWKA:smile: Jak ono jest ważne w życiu przekonuję się ostatnio ja i bliska mi osoba.Dam znać za parę dni ,ale koniec mojej krótkiej ,,kariery'' narciarskiej bardzo możliwy : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Jasiek - też mam nadzieję, że kiedyś się poznamy osobiście - byłoby fajnie, bo słyszałem, że niezły z Ciebie rider :happy: ... Ciekawe kto takie złe plotki o mnie rozsiewa... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 MB - twórczość poetycka kMarcina jest zachwycająca :eek: hahaha Dziękujemy za życzenia, zarówno ja jak i Paula, która mi tu zagląda przez ramię :happy: Janku - dziękuję za życzenia i jestem zaniepokojony tym co piszesz. Oznacza to, że z kolanem niedobrze po Kasprowym :frown:: Czekam na dobre wieści i to ja Tobie życzę dużo zdrówka i powrotu do sprawności sprzed tego nieszczęsnego upadku. Trzymaj się dzielnie i bądź dobrej myśli. Jasiek - jest taki jeden plotkarz forumowy, który Cię zdradził : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Mariusz nic nie chcę obiecywać. Planujemy podobny wyjazd rodzinny jak w tym roku, finansowo nie mogę sobie pozwolić na alpejskie szaleństwo, ale... ...może bym mógł się skusić na jakiś wspólny OBÓZ, tyczki, trening i te sprawy...gdzieś w okolicach maja następnego roku...będziemy w kontakcie @Janku - czytam, nie znam Cię osobiście, ale jesteś takim dobrym duchem forum. W dodatku przypominasz mi ojca, wiekowo i narciarsko, dlatego trzymam mocno kciuki za Ciebie i za szybki powrót do zdrowia! Głowa do góry i pamiętaj - NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Wszystkiego najlepszego! KGP, WKT, WKAnS no i może w końcu się spotkamy na jakimś WZF albo latem Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Mariusz Sto lat, szczere życzenia no i zdrówka i odpowiednią ilość śniegu pod nartami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi