Szymonaki Napisano 26 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Witam. Mam pytanie jaka minimalna długość nart(gigant) obowiązuje w zawodach PZNu? Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Długość nart(PZN) Jakich zawodach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2005 Długość nart(PZN) Poszukaj na stronie, gdzieś wstawiłem art. o długościach nart wg FIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2005 Długość nart(PZN) Do JC: Znalazłem ale nie ma tam mojej grupy(Junior I), są tylko mężczyźni. Do Bobica: Zawody o Fis i Pol-punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 29 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2005 Długość nart(PZN) Hmmm...Junior 1... Obowiązuje Cię jeszcze jedna narta uniwersalna (i do giganta i do slalomu) - promień powyżej 14 m. Rozmiar powyżej 130 cm. Jak przejdziesz do Junior 2 masz tak: Super - G - promień pow. 27m, Gigant - promień pow. 17m, pow. 175 cm. pow. 130 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2005 Długość nart(PZN) Japoński jesteś pewien na bank? Junior 1 (1989-1988).To już stary chłop jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 30 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2005 Długość nart(PZN) No tak twerdzi FIS, nie ja...:-)) Ale może to oni się mylą...:-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2005 Długość nart(PZN) Nie oni są nie omylni... Dzięki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi