Gość Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 (edytowane) @fafek: No wiem w Pavcinie też mam mete :biggrin: @borygo: kurna chyba kupię :biggrin: żeby tylko nie wykupili :stupid: Polacy to umieją zrobić promocję!!! :applause: Edytowane 23 Kwiecień 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Pozdro z Chopoka!... Do roboty się jakiejś byś się wziął a nie tylko Ci Chłopoki w głowie!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Twój kolega z nizin dzisiaj np. cały dzień się relaksował w taki sposób: Sezon ogniskowy można zaczynać :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Sezon ogniskowy można zaczynać :happy: Ja zacząłem w styczniu - kiedy Ty jeździłeś po sztruksiku alpejskim :wink: Ostatnio widziałem pewien komentarz pod postem PKL Kasprowy: "Czy w związku z tym, że jest po sezonie, macie Państwo zniżki na karnety? Jakie są cenniki w sezonie niskim". Odpowiedzieli, że u nich cały czas trwa sezon. Nie ma to jak dobry marketing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Ostatnio widziałem pewien komentarz pod postem PKL Kasprowy: "Czy w związku z tym, że jest po sezonie, macie Państwo zniżki na karnety? Jakie są cenniki w sezonie niskim". Odpowiedzieli, że u nich cały czas trwa sezon. Nie ma to jak dobry marketing :biggrin: :biggrin: :biggrin: :applause: Tam się chyba nigdy nic nie zmieni... :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi