marcinn Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 (edytowane) Jak w temacie oddam kupon na lot paralotnią :smile:Do wyboru Skrzyczne- Szczyrk lub Góra Żar Edytowane 16 Kwiecień 2016 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Ja się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Ja się boję... To lepiej lecieć na Górę Żar. W razie czego wpadnie się do wody :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Ja się boję... Maciek za Free :smile: Ps.Nawet wolałbym żeby dostała to osoba która to wykorzysta :wink: Ps. Ja leciałem jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Maciek za Free :smile: Ps.Nawet wolałbym żeby dostała to osoba która to wykorzysta :wink: Ps. Ja leciałem jest git No nie wiem,czy bym to wykorzystał... :wink: Samolot jest przynajmniej jak gondola,a tu tak na wietrze... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Nie pękaj Macie bierz -kto pierwszy ten.... Ps.Kuwa że bym ja się jeszcze musial prosić :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 To raczej nie dla mnie,na pewno będą bardziej chętni ode mnie. :wink: Dajmy im szanse. :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Spoko :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Nie pękaj Macie bierz -kto pierwszy ten.... Ps.Kuwa że bym ja się jeszcze musial prosić :stupid: A mają tam takie mocne linki żeby mnie uniosły? :tongue: Latać to ja się nie boję,,...ale żeby na takim parasolu na sznurkach. : :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 A mają tam takie mocne linki żeby mnie uniosły? :tongue: Latać to ja się nie boję,,...ale żeby na takim parasolu na sznurkach. : :crazy: No widzisz Mirku dobrze że mi przypomniałeś : Ukończone 18 lat a i waga musi się mieścić w przedziale 50 do max 100kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Ja wezmę jeśli jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Ja wezmę jeśli jeszcze jest. Mówisz i masz Ps.Wyślij mi na priv dane do wysyłki kuponu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Poszło dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 marcinn, a dlaczego zrezygnowałeś z lotu? kurde teściu za tydzień ma urodziny i od dawna opowiada, że on to chciałby sprawdzić jak to jest "w górze" , a tutaj mi przeszła przed nosem taka okazja! . No nic chyba będę jednak musiał mu sprezentować ten lot . Przy okazji może sam się skuszę Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Ja już latałem nie raz :smile: Mi się bardzo podoba Jestem ciekaw co Rafał napisze po pierwszym razie :biggrin: Ps.A z lotu nie zrezygnowałem tylko daje możliwość komuś coby zaznał trochę adrenaliny :smile: Rozumie Major że jak coś to następny dla Ciebie :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Jak będziesz miał drugi to pisz od razu! teraz pewnie kupie teściowi, ale sam chętnie się pisze kocham góry, uwielbiam wodę (windsurfing) to trzeba byłoby się jeszcze wzbić w powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Jak będziesz miał drugi to pisz od razu! teraz pewnie kupie teściowi, ale sam chętnie się pisze kocham góry, uwielbiam wodę (windsurfing) to trzeba byłoby się jeszcze wzbić w powietrze Tomek Ty mi tu o lataniu nie pisz tylko czekamy na relację z Grossvendigera przez to co chwila forum sprawdzam, temu Cię z tym kuponem ubiegłem:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2016 marcinn, a dlaczego zrezygnowałeś z lotu? kurde teściu za tydzień ma urodziny i od dawna opowiada, że on to chciałby sprawdzić jak to jest "w górze" , a tutaj mi przeszła przed nosem taka okazja! . No nic chyba będę jednak musiał mu sprezentować ten lot . Przy okazji może sam się skuszę Pozdrawiam Tomek Na grouponie pojawiają się oferty na loty z Muchowca. Lecialem ultralekkim w zeszłym roku i... zlapalem bakcyla. Pomimo, mam potworny lęk przestrzeni Polecam, można w fajnym tempie polecieć godzinke we wskazanym kierunku. A pamiętajmy że do Nowego Targu z Muchowca ultralekkim jest coś koło 45 minut I... Można chwilę samemu posterowac!! Mała przestroga dla bardzo bardzo się bojących: ultralekki to taki trabant że skrzydłami ale za to zwykle ma spadochron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 No widzisz Mirku dobrze że mi przypomniałeś : Ukończone 18 lat a i waga musi się mieścić w przedziale 50 do max 100kg Wiedziałem!!! Dyskryminacja wagowa.:angry: :tongue: Nie tylko wiedziałem ale i wiem. Bo nie raz chciałem skoczyć w tandemie ze spadochronem.I boją się... :laughing: :crazy: Tłumaczę "im", że lotnisko mam 500 m od domu.Jak się urwie to spadnę do siebie na podwórko,ale to "ich" nie przekonuje.:sad: :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi