Japoński Napisano 25 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2005 Cóż, jak wszyscy, to wszyscy - to chyba modne ostatnio, więc nie mogę zostawać w tyle - Jacuś myślę że masz gdzieś jakieś fotki z moją gębą to w wolnej chwili wstaw mi w profail pliz...:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2005 Do JC... Japan, i tak jest tu malo odwiedzajacych, a Ty chcesz jeszcze ludzi po nocach straszyc ? )))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2005 Do JC... Oczywiście! Z przyjemnością... nawet wiem które ... mam kilka "ciekawych". A może małą galerie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2005 Do JC... JAAAAACKU, nie rób tego !!!! ))) No, chyba że masz jakieś fotki Japońskiego z testów NTN na Szymkówce - wtedy i ja się dołączę do oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... )) mam jeszcze lepsze! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... Bobic - ja przynajmniej nie noszę otwieracza do konserw przed twarzą...:-)) Jacek....ty wiesz o co chodzi...:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... Tiaaaa, wstrzymam sie od riposty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... I bardzo Ci tak dobrze...:-)) Sam zacząłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... A własnie, że nie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... A właśnie że tak!!! Perwers, zboczeniec złośliwy. Vlad jeden!!! Poszedł ty!!! Odejdź byku od dzieciaka!! i ręce precz od Kambodży!! :-)) i ja zaklepuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... Ale, ale .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... Kochany, nie ma żadne ale. Nie wiem, nie znam się, zaroiony jestem. Wolna sobota jest!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... Tylko nie "kochany" !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... A może tylko nie "Bobic"?? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... A może nie " " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2005 Do JC... A może nie tylko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi