lski@interia.pl Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Jeśli prognoza się utrzyma,mam zamiar jechać na trzydniówke do Livigno-wyjazd w niedzielę po południu,3 dni jazdy-poniedziałek,wtorek,środa,powrót nad ranem w czwartek. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku,będę miał 3 wolne miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiilsky Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Czym jedziesz? Byłem już w grudniu w Livigno, warunki nie były jeszcze najlepsze ale Carosello czy Mottolino śmigały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Jestem w kontakcie z osobami,do których prawdopodobnie dołączę,choć dynamika zmian pogody na niekorzyść jest tak duża,że chcę decyzję odwlec tak długo jak to mozliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi