johnny_narciarz Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Jak w temacie - na Mosornym Groniu w Zawoi ktoś kilka dni temu zostawił kijki i się po nie nie zgłosił. Widziałem je i chyba musiały kosztować,bo karbonowe! Więcej na ich temat nie powiem. :wink: Kijki leżą i czekają na właściciela. Jeśli takowy tu zagląda,proszę zadzwonić do stacji Mosorny Groń. Jakby był problem z odbiorem,np. odległość,chętnie pomogę,bo pewnie jeszcze tam będę. :angel: Jak coś,szukać kontaktu poprzez fejsa lub www.pkl.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 20 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 Śmieszne ale rok temu też znalazłem na Mosornym karbonowe kije, zostawiłem je w kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 Śmieszne ale rok temu też znalazłem na Mosornym karbonowe kije, zostawiłem je w kasie. Może to te same? Tylko nie pamiętają kiedy je odnaleziono? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 (edytowane) Leżały ładnie położone obok śladów opon auta które odjechało były piękne i na pewno drogie około 130 cm i super lekkie : I gdzieś w trzewiach forum jest już jedno info o tych kijach. Edytowane 22 Marzec 2016 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Leżały ładnie położone obok śladów opon auta które odjechało były piękne i na pewno drogie około 130 cm i super lekkie : Z grubsza się zgadza! Ale żeby tyle przeleżały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi