marboru Napisano 10 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Pierwsza z dwóch produkcji filmowych z wypadu "Śladami Agenta 007..." :happy: Trochę widoczków, trochę jazdy na nartach - zapraszam do obejrzenia :cheerful: [video=youtube;L4rCGVtShNM] PS. Uwagi do produkcji mile widziane. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Mariusz, no ale na tym filmie to za bardzo nie widać żebyście byli rozczarowani Soelden:biggrin: miło pooglądać... pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Mariusz miejsca i warunki kapitalne, montaż, muzyka no i przede wszystkim treść filmu też super, tak że wielkie brawa za ten film :applause: :applause: :applause: Bartek właśnie doszedł, oglądał ze mną i było: wow, gdzie to? ale tam jest super, pojedziemy tam? :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Mariusz miejsca i warunki kapitalne, montaż, muzyka no i przede wszystkim treść filmu też super, tak że wielkie brawa za ten film :applause: :applause: :applause: Bartek właśnie doszedł, oglądał ze mną i było: wow, gdzie to? ale tam jest super, pojedziemy tam? :happy: Dzięki Marcinie :cheerful: Lada chwilę wrzucę drugą produkcję z tego wyjazdu. Ta druga - bardzo dużo mojej jazdy, dynamiczna...i mam nadzieję, że ta nieopublikowana jeśli chodzi o montaż zrobi na Tobie większe wrażenie a Bartkowie spodoba się lepiej. Klip 4 minuty..a ma ok 100 różnych ujęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Marboru!!!Nie zawiodłeś :smile:Gratuluję pogody.Mnie i chyba nie jestem odosobniony, w tym sezonie aura nie rozpieszczała w Alpach, tym bardziej cieszą tak cudowne ujęcia.Gratulacje dla żony!Według mnie duży postęp szczególnie jeżeli chodzi o kontrolę jazdy. Bardzo pomogły Rosig aniolki ???PozdrawiamZałączam ujęcie z jedynego dnia u mnie w tym sezonie :frown:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 12 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Prawdziwa "petarda" pogodowa, pełna słońca w super ośrodku Hochgurgl... ...no i szczyt moich możliwości narciarskich w drugiej i ostatniej produkcji narciarskiej z wyjazdu. Uwaga!!! Ze względu na prawa autorskie do muzyki - filmik nie jest dostępny na telefonach i urządzeniach mobilnych. Działa tylko na kompach! Miłego oglądania :happy: [video=youtube;VhP7Hi8YpdM] 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Ten drugi filmik wyszedł Ci jeszcze lepiej,choć trudno krytykować pierwszy. :applause: Nawet Dżonka zachwycona - brawo! :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 12 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Ten drugi filmik wyszedł Ci jeszcze lepiej,choć trudno krytykować pierwszy. :applause: Nawet Dżonka zachwycona - brawo! :applause: Dzięki Maciek! Podziękuj też Izie. Filmik byłby dużo lepszy gdybyś był tam z nami... ...Paula nie jest w stanie jechać za mną tak, by jako tako złapać mnie w kadr, w trakcie jazdy i by było to bezpieczne...z tzw. ruchomej kamery. Takich scen brakuje niewątpliwie w filmiku - jedyne dwie, które są w nim zrobione, to tzw "z najazdu". Gdybyś był - pewnie pokombinowalibyśmy tak jak na Tuxie. Cóż? Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie wspólnie się pobawimy kamerką...lub dwoma kamerami. Dwie kamery jednocześnie, to przecież więcej możliwości :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Filmik byłby dużo lepszy gdybyś był tam z nami... Ech,czasem chce mi się wyć,jak widzę tą pogodę i te widoki... :wink: :angel: Mam nadzieję,że następnym razem nic nie przeszkodzi i będzie mega wyjazd. Oby,bo na razie nieciekawie mi się zapowiada najbliższy czas... :sad: PS.Dziś oglądałem kamerki,trochę dopytywałem o oprogramowanie,komputery itp.... :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Marboru! wiesz co... wiesz co... NO! :biggrin: Zarombiste! :applause: :applause: :applause: szacunpanie! PS. i przez takich jak Ty będę musiał pojechać w te "przereklamowane" Alpy! :biggrin: coś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 12 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 PS. i przez takich jak Ty będę musiał pojechać w te "przereklamowane" Alpy! :biggrin: coś pięknego! ...obawiam się, że możesz się zarazić tak jak Chopokiem :happy: Tylko Jasiek, kto będzie na Słowacji wartę trzymał jak zmienisz "orientację" na alpejską? Cieszę się, że filmik podoba się :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 (edytowane) Marboru - to najlepszy filmik narciarski, który widziałem na skionline (pewnie nie widziałem wszystkich - trudno:) ) Muza dobrana epicko ! Masz chłopie talent i pasję! A fragment 0:54 jak dla mnie widokowo wymiata! :applause: Pozdrowienia! Edytowane 12 Kwiecień 2016 przez dembus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Mariusz z przyjemnością się ogląda Twoje filmy super produkcja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Prawdziwa "petarda" pogodowa, pełna słońca w super ośrodku Hochgurgl... ...no i szczyt moich możliwości narciarskich w drugiej i ostatniej produkcji narciarskiej z wyjazdu. Miłego oglądania :happy: Brak słów, żeby skomentować ten film. Świetna robota. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 To prawda, film cudowny, a i sam ośrodek taki "filmograficzny", że zatyka, dosłownie zatyka... I niech ktoś piśnie, że Alpy są przereklamowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 (edytowane) Marboru!!! Nie zawiodłeś. Według mnie duży postęp szczególnie jeżeli chodzi o kontrolę jazdy. Bardzo pomogły Rosig aniolki ??? Dzięki Dan! Szczerze - to bałem się, że kolejne moje produkcje będą powielaniem poprzednich i nic nowego się nie uda pokazać... chyba się trochę udało :happy: Rossi Pauli pomagają, ale ma Dziewczyna świadomość, że jeszcze sporo przed nią pracy... Masz podziękowania od Pauli za dobre słowo :applause: Marboru - to najlepszy filmik narciarski, który widziałem na skionline (pewnie nie widziałem wszystkich - trudno:) ) Muza dobrana epicko ! Masz chłopie talent i pasję! Dzięki Krzysiu! Najlepszy? :eek: Jeśli chodzi o moje produkcje, to z tej jestem chyba najbardziej zadowolony...choć jak teraz patrzę, to niektóre rzeczy są jeszcze do poprawy... Piotr naciskał i opublikowałem bez poprawek...a teraz to już mi się nie chce w nim grzebać... Muzykę staram się dobierać z pośród tej, którą mam w domu, i którą lubię. Tym razem w posłużyłem się Anathemą w pierwszej produkcji i Janes Addictions w drugiej - świetne kapele. Mariusz z przyjemnością się ogląda Twoje filmy super produkcja. To sklejanie filmików...grzebanie, filmowanie, montowanie itd... powoli staje się to moja pasja - a i tak uważam, że dopiero się uczę. Dzięki za pozytywne wsparcie! Brak słów, żeby skomentować ten film. Świetna robota. Thx Mario! :cheerful: Od Ciebie liczyłem na jakieś wskazówki odnośnie jazdy? :wink: Jesteś świetnym Raiderem i przydałyby się jakieś wskazówki :cheerful: Jak widzisz z reguły wiem co mówię. Warto się było niecierpliwić. Filmik świetny, świetna muza o widokach i pogodzie nie wspomnę. Dostałeś za tą produkcję pochwałę od mojej lepszej połowy. Oglądaliśmy to jeszcze wczoraj o 0.00 Piter - dzięks! Kamerę kupiłem sporo później niż Ty... ...pierwsze Twoje produkcje z Zillertal natchnęły mnie do tego, by spróbować - dzięki, bo zaszczepiłeś we mnie nową pasję! Pozdrowienia i podziękowania również dla Twojej Małżonki :cheerful: hahaha ja o godzinie 0:00 z Paulą robię zupełnie co innego :wink: To prawda, film cudowny, a i sam ośrodek taki "filmograficzny", że zatyka, dosłownie zatyka... I niech ktoś piśnie, że Alpy są przereklamowane Hochgurgl mnie oczarowało... ...niesamowicie oczarowało! Rozumiecie teraz dlaczego potem tak "pojechałem" po Soelden? Niektóre sceny kręcone na filmiku były filmowane po godzinie 14stej...a na trasie był jeszcze sztruks :eek: Coś niesamowitego. Świetne trasy - ludzi jak na lekarstwo i ten klimat... ...zresztą - starałem się Wam to przekazać w tej produkcji. Ośrodek polecam każdemu! Monika - jak wiesz w przyszłym roku wstępnie planuję ponowną wizytę w Dolomitach - mam nadzieję na to, że trafię podobną pogodę - a produkcja filmowa z tamtych rejonów wyjdzie jeszcze lepsza :wink: ...albo przynajmniej podobna do tej z Gurgli. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie! marboru Edytowane 13 Kwiecień 2016 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Marboru - to najlepszy filmik narciarski, który widziałem na skionline (pewnie nie widziałem wszystkich - trudno:) ) Muza dobrana epicko ! Masz chłopie talent i pasję! A fragment 0:54 jak dla mnie widokowo wymiata! :applause: Pozdrowienia! No ja jeszcze dodam, że ten filmik mógłby być jednym z filmików reklamowych ośrodka. Sam ośrodek pięknie pokazany, trasy, warunki, pogoda, widoki, to wszystko jest w najlepszej postaci. Do tego Wasza bardzo fajna jazda, widać że nie tylko atrakcyjnie ona wygląda, ale sprawia Wam też mnóstwo przyjemności. Co tu więcej pisać, po prostu kapitalna robota i wielkie brawa Mariusz dla Ciebie za ten i poprzedni filmik :applause: Co do dynamicznego nagrywania w ruchu jadąc zaraz za nagrywanym, obok niego, wjeżdżając przed niego, to przy jeździe Mariusza jest to z jednej strony przyjemną robotą, bo rezultat będzie efektowny i widowiskowy, ale z drugiej strony jest to trochę niebezpieczne, bo mniej zwraca się uwagę na swoją jazdę i jej kontrolowanie, a bardziej na to, żeby dobrze sfilmować. Tak, że takie nagrywanie wiąże się jednak z ryzykiem, odwagą i trochę głupotą, no ale czego się nie robi, żeby wyszło dobrze :laughing: :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 No ja jeszcze dodam, że ten filmik mógłby być jednym z filmików reklamowych ośrodka. Sam ośrodek pięknie pokazany, trasy, warunki, pogoda, widoki, to wszystko jest w najlepszej postaci. nie wzieli by go nie ma budynku nowej gondoli oraz ich symbolu kozicy? . .... :stupid: film kapitalny , miejsce kapitalne .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Prawdziwa "petarda" pogodowa, pełna słońca w super ośrodku Hochgurgl... ...no i szczyt moich możliwości narciarskich w drugiej i ostatniej produkcji narciarskiej z wyjazdu. [video=youtube;VhP7Hi8YpdM] Problem z Tobą nie tylko jest związany z narciarstwem : Najgorsze, że trafiasz też w dobre kawałki. :eek: takie jak "irresistible force" Nie wiem co będzie dalej :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 (edytowane) Co tu więcej pisać, po prostu kapitalna robota i wielkie brawa Mariusz dla Ciebie za ten i poprzedni filmik :applause: Co do dynamicznego nagrywania w ruchu jadąc zaraz za nagrywanym, obok niego, wjeżdżając przed niego, to przy jeździe Mariusza jest to z jednej strony przyjemną robotą, bo rezultat będzie efektowny i widowiskowy, ale z drugiej strony jest to trochę niebezpieczne... Dzięki Marcinie za Twoją opinię, nie tylko tą - po każdym filmiku dyskutujemy sobie na fejsie i przekazane uwagi staram się wcielać w obrazy, które potem tworzę :happy: Tylko co będzie dalej? Kilka pomysłów już kiełkuje... Odnośnie ruchu - wiem, że nagrać mnie jest niezwykle trudno, po prostu jeżdżę szybko i by ujęcie było ok przy nagrywaniu kamerą sportową, odległość musi być bliska - niestety trzeba trochę ryzykować. Sceny z najazdu kręcone były dlatego na płaskim, by Paula mogła spokojnie jechać na wprost - prikaz miała jechać prosto i nie rozpędzać się za bardzo, uważać przede wszystkim na siebie a nie kamerę. Na jazdę obok mnie lub za mną w normalnych okolicznościach z "moim Skarbem" nie odważyłbym się...ale za to, Ty, czy Maciek daliście już radę, więc następnym razem dobrze by było pojechać razem w Alpy :happy: i coś skręcić wspólnie, zrobić jakieś nowe ujęcia. nie wzieli by go nie ma budynku nowej gondoli oraz ich symbolu kozicy? . .... :stupid: film kapitalny , miejsce kapitalne .... Dzięki Piotr :cheerful: Zdradzę, że przesłałem link do filmiku ośrodkowi... Odpisali: "Hello Mariusz. Thank you for your message and the link to your video. We'll have a look. Would it be okay for, that we also share it on our facebook fanpage? Best wishes, Christine - Social Media Team" Zgodziłem się, więc może go kiedyś użyją jako reklamówki... kto wie? Problem z Tobą nie tylko jest związany z narciarstwem : Najgorsze, że trafiasz też w dobre kawałki. :eek: takie jak "irresistible force" Nie wiem co będzie dalej :stupid: Tak, tak Michale... ...trafiam w słoneczko jak jadę w Alpy, dobre warunki śnieżne...a nawet w pewnym momencie trafiłem na fajną Panią... muza, to całkowity przypadek :wink: pozdrawiam serdecznie :happy: Edytowane 14 Kwiecień 2016 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi