keisyzrk Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Ja boxa ściągam za każdym razem jak wracam z nart... :stupid: Przyczyna jest prozaiczna: za niska brama garażowa :biggrin: Majzel i młotek - lekarstwem na "całe zło" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Ja 16-17 odpadam:/ Żona ma urodziny i wolę żyć... Już bardziej 2-3 mi pasuje:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Ja 16-17 odpadam:/ Żona ma urodziny i wolę żyć... Już bardziej 2-3 mi pasuje:sorrow: Zabierzemy żonę, będzie miał kto stawiać :biggrin: Majzel i młotek - lekarstwem na "całe zło" :wink: są takie plany bo już mnie to wq... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Ja tam zazwyczaj kończe sezon początkiem maja na Kasprowym,ale jakby coś to może być później... :proud: Myślę o skitourach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Ja tam zazwyczaj kończe sezon początkiem maja na Kasprowym,ale jakby coś to może być później... :proud: Myślę o skitourach... ale przemo_ chyba mówi o 2-3 kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 ale przemo_ chyba mówi o 2-3 kwietnia? Tak, przynajmniej fajny śnieg będzie i słabiej jeżdżący będą mogli przyjechać. Ale jak chcecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 ale przemo_ chyba mówi o 2-3 kwietnia? Ja tak nawiązałem do wątku o końcu sezonu. Natomiast 2-3 może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Tak, przynajmniej fajny śnieg będzie i słabiej jeżdżący będą mogli przyjechać. Ale jak chcecie:) Przemo jedziesz na Chopka, jak będziesz miał chwilę podjedź na Bungalovy do "młodego" lub Jozefa i pogadaj wstępnie że z forum... że zrobimy reklamę... no i kiedy... za ile... i czemu tak drogo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Spoko, może się uda podjechać. Jak nie do nich napisze. Ale to co 2-3.04 Wam pasuje????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Ale to co 2-3.04 Wam pasuje????????????????????? Dla mnie termin jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Ja niestety odpadam...jak będzie pogoda to jadę 28-31.03 potem 7-9.04 i następnie 12-15.04 inaczej się nie da Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Obawiam się że WZF w tygodniu nie wypali. To raczej musi być weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 My na pewno pojedziemy po 30 marca jak zaczna dzialac kupony za 10E :-D ale kiedy dokladnie to wszystko zalezy od pogody.pewnie jak co roku kilka dni lampy sie trafi...mamy 2 te kupony i tak myslalem o 1 dniu na Chopku i 1 w StrPlesie albo Lomnicy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Możesz napisać coś więcej o tej promocji na skipassy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Możesz napisać coś więcej o tej promocji na skipassy? Pewnie chodzi o groupony sprzedawane w styczniu za 43 zeta (na skionline.pl była podobna promocja) do wykorzystania od 30.03 do 30.04 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Dokladnie...ja je kupilem na koniec listopada nawet :-)W grudniu sie skonczyly.bo ta promo obowizywala do 22grud.i od 30 marca :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 spoko moze gopass cos obnizy jsk co roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 (edytowane) Nie wiem czy to pomału ma sens pisać coś o nartach bo widzę że większość zakonserwowała już SKI i wierzy w to że następna będzie lepsza : Kopie już w ogródku i szuka robaków (czy coś... bo ja nie wiem za bardzo o co chodzi? i po co ludzie grzebią w tej ziemi :biggrin:) Ale przykro jak co marzec to forum umiera :frown:: Cóż... jakoś to, jak co roku przeżyje! Coraz bardziej skłaniam się do daty którą zaproponował #przemo 23-24 kwiecień! Nie będziemy wtedy kolidować z Kasprusiem (bo nie taka była intencja zakładania przeze mnie tego wątku!) Niech to będzie WZF prawdziwych narciarzy! Ci dla których kamienie... przesypy i inne cuda na kiju nie mają znaczenia. Jak nie pojeździmy to... się napijemy (wody oczywiście!) podsumowujemy swoje eskapady... a może ktoś mnie namówi wreszcie na Alpy np. :biggrin: (bo już kilku znam co mnie chcą do boxa i wywieźć w jedyne słuszne miejsce!) Co wy na to? Miejsce jak widzicie służy dłuuugim rozmowom przy... "grillu" (też...) nawet jak są żony i dzieciaki to ma się ich pod kontrolą! :biggrin: (albo one nas? : ale jakoś tak...) Przemyślcie i myślę że w ciągu 5 tygodni każdy jak tylko będzie chętny da radę poukładać sobie wszystko. PS. A jak nie wypali to cóż MZF będzie trwał tak i tak do maja... PS2. Johnny kończymy jak w zeszłym roku? :stupid: Edytowane 21 Marzec 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Ja wlasnie wrocilem i jestem zachwycony:) takze zapewne bede chetny na zakonczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 No to jest nas dwóch! super PS. dawaj relacje z Chopka bo wiesz śnieg topnieje :biggrin: a ja za 4 dni! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Niech to będzie WZF prawdziwych narciarzy! Ci dla których kamienie... przesypy i inne cuda na kiju nie mają znaczenia. Wszyscy, którzy w tym roku byli nartach są w takim razie prawdziwymi narciarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 No to jest nas dwóch! super PS. dawaj relacje z Chopka bo wiesz śnieg topnieje :biggrin: a ja za 4 dni! :cheerful: Nic nie topnieje, ani grama, zima na calego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Wszyscy, którzy w tym roku byli nartach są w takim razie prawdziwymi narciarzami. Łojjj chyba nie wiesz o czym ja mówię :wink: jeździłeś kiedyś na nartach 25-30 kwiecień na Chopoku? lub gdziekolwiek indziej? : Bo ja tak kończę każdy sezon i uwierz że to inna bajka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Nie wiem czy to pomału ma sens pisać coś o nartach bo widzę że większość zakonserwowała już SKI Nie jęcz "Chopie" :tongue::smile: nic nie zakonserwowała...Ja własnie podkręciłem wiązania i jutro wybieram się na Chopok :biggrin: Tadeusz T- już tam jest i mówił że mało ludzi, śnieg przyzwoity, Fis -super, majstrovska także super do końca... Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 (edytowane) Nie jęcz "Chopie" :tongue::smile: nic nie zakonserwowała...Ja własnie podkręciłem wiązania i jutro wybieram się na Chopok :biggrin: Tadeusz T- już tam jest i mówił że mało ludzi, śnieg przyzwoity, Fis -super, majstrovska także super do końca... Pozdr.Torres Przyzwoity? :eek: genialny, w tym roku takiego nie bylo. Na polnocy wszystkie trasy przygotowane sa perfekcyjnie lub bardzo dobrze:) Swoja droga to wzf to chyba trzeba umowic przed samym wyjazdem kto bedzie chcial przyjedzie, zainteresowani tylko Ci co zwykle jezdza na Chopok. Nie ma co namawiac innych na sile:stupid: Edytowane 21 Marzec 2016 przez przemo_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi