marionen Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 WZF Kasprowy 2016 Ania + Marionen piątek godzina nieznana. Zajazd Górski Kuźnice Pozdrawiam serdecznie i już się cieszę:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 WZF Kasprowy 2016 Artix - bede w piatek po poludniu - hotelu jeszcze nie mam. janek 57- piątek po południu Zakopane- willa w centrum. Leitner - będę o 7:15 w Kuźnicach w sobotę w Zajeździe Ania+Marionen piatek godzina nieznana - zajazd Kuznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 WZF Kasprowy 2016 Artix - bede w piatek po poludniu - hotelu jeszcze nie mam. janek 57- piątek po południu Zakopane- willa w centrum. Leitner - będę o 7:15 w Kuźnicach w sobotę w Zajeździe Ania+Marionen piatek godzina nieznana - zajazd Kuznice Góral spod Skrzycznego w grupie 3-6 osób, sobota 6,00 rano Kuźnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Ja będę piątek wieczorem w hotelu w Kuźnicach. W ciągu dnia termy lub Szczyrbskie. Sobota Kasprowy Niedziela jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 No wesoło to nie wygląda :frown:: mam nadzieję że forest się znów pomyli: PS. mimo wszystko życzę udanego WZF, będę trzymał kciuki! (głównie za pogodę) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 (edytowane) WZF Kasprowy 2016 Artix - bede w piatek po poludniu - hotelu jeszcze nie mam janek 57 - piątek po południu Zakopane- willa w centrum Leitner - będę o 7:15 w Kuźnicach w sobotę w Zajeździe Ania+Marionen - piatek godzina nieznana - zajazd Kuznice Góral spod Skrzycznego - w grupie 3-6 osób, sobota 6,00 rano Kuźnice Johnny Narciarz - piatek termy, sobota KW, niedziela nie wie - hotel Kuznice Edytowane 5 Kwiecień 2016 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 WZF Kasprowy 2016 Artix - bede w piatek po poludniu - hotelu jeszcze nie mam janek 57 - piątek po południu Zakopane- willa w centrum Leitner - będę o 7:15 w Kuźnicach w sobotę w Zajeździe Ania+Marionen - piatek godzina nieznana - zajazd Kuznice Góral spod Skrzycznego - w grupie 3-6 osób, sobota 6,00 rano Kuźnice Johnny Narciarz - piatek termy, sobota KW, niedziela nie wie - hotel Kuznice Waldek - piątek wieczorem,zajazd Kuźnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 WZF Kasprowy 2016 Artix - bede w piatek po poludniu - hotelu jeszcze nie mam janek 57 - piątek po południu Zakopane- willa w centrum Leitner - będę o 7:15 w Kuźnicach w sobotę w Zajeździe Ania+Marionen - piatek godzina nieznana - zajazd Kuznice Góral spod Skrzycznego - w grupie 3-6 osób, sobota 6,00 rano Kuźnice Johnny Narciarz - piatek termy, sobota KW, niedziela nie wie - hotel Kuznice Waldek - piątek wieczorem - zajazd Kuznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Prawdopodobnie piątek wieczorem w odwiedziny w Kuźnicach,spał będę w centrum Zakopanego,przed Kuźnicami Gorący Potok w Szaflarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Aktualna prognoza dla K.W. to ochłodzenie od piątku i opady śniegu ,szczególnie obfite w sobotę .http://www.wetteronline.de/wettertrend/kasprowy-wierch Najlepiej powinno być w niedziele bo opady słabe i nawet przejaśnienia. Sprzęt spakowany. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Więc do zobaczenia Janku. :smile: A już myślałem aby pakować ubrania do wędrówki bo z nart nic nie będzie :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 A mnie się niestety "wyjaśniło" w pracy i z wyjazdu dupa :frown:: Naprawdę mi przykro bo ekipa mocna się szykuje i żal dupsko ściska, że nie będzie można z wami przy "kawce" pogaworzyć na różne tematy. Życzę wam wyśmienitych warunków i mimo prognoz - pięknej pogody. Pozdrawiam Co ciekawe będę w Zakopanym 27-28 i jak będzie możliwość zabiorę narty. Jakby ktoś był w tym czasie to można zrobić malutkie WZF. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Więc do zobaczenia Janku. :smile: A już myślałem aby pakować ubrania do wędrówki bo z nart nic nie będzie :biggrin: Będzie, będzie! Żeby tylko widoczność była bo się nie znajdziemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_dell_rio Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Film od kolegi co też (jak ja :smile:) jeździ na jednej desce prezentuje warunki z 5.4.2016r Oby dosypało :smile: Ja postaram się być w sobotę i niedzielę pozdrawiam i do zobaczenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Aktualna prognoza dla K.W. to ochłodzenie od piątku i opady śniegu ,szczególnie obfite w sobotę .http://www.wetteronline.de/wettertrend/kasprowy-wierch Najlepiej powinno być w niedziele bo opady słabe i nawet przejaśnienia. Sprzęt spakowany. Niech sypie! Niech mrozi! :applause: Jutro albo w piątek ostatnie ostrzenie nart i ciśniem! Nie mogę się doczekać! :angel: :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Według listy powinno być 10-13 osób. Mam nadzieje ,że dojadą jeszcze :Marboru, Paula i Bumer. Prognoza zmieniła się na gorsze niestety, bo ma być cieplej ,szczególnie jutro. To mój pierwszy i chyba ostatni wyjazd na Kasprowy W. , na narty. Na tej górze byłem jeden raz w 1983 lub 1984:eek: W Tatrach latem byłem ostatnio w 2009 roku ,trochę pochodziłem, ale na Kasprowym nie byłem (Dolina Roztoki, Pięciu stawów, przełęcz Zawrat,D. Kościeliska...) Postanowiłem, po sierpniu 2009,że ze względu na tłumy zadeptujące mały skrawek wysokich gór, jaki mamy w Polsce w Tatry nie jeździć ,ani latem ,ani zimą. Jednak każdy narciarz w Polsce powinien zaliczyć K.W. bo to podobno ,,święta góra'' narciarzy.Byłem jeszcze w grudniu 2011 na Harendzie na parę godzin.To był jednorazowy ,,wyskok"ze względu na kompletny brak warunków w Beskidach.W sobotę ma mocno padać to widoczności nie będzie ,ale o 7:00 z Zakopanego podjadę busem do Kuźnic .W takim razie do zobaczenia w Kuźnicach. Janek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Ja już w PL. Jutro wieczorem powinienem się kręcić po Krupówkach. Musimy ustalić jak się spotkamy i odnajdziemy, bo chyba o to chodzi :biggrin: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Musimy ustalić jak się spotkamy i odnajdziemy, bo chyba o to chodzi :biggrin: YurtaBar? :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 YurtaBar? :biggrin: Tylko bary i bary... Może dolna stacja gondoli? :biggrin: To chyba nie są Wielkie Zabawy Flaszką :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Tylko bary i bary... Może dolna stacja gondoli? :biggrin: Yurta Bar to obok dolnej stacji kolejki w Kuźnicach. Też wolałbym nie zaczynać dnia od pobytu w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Czy wejście do baru ma oznaczać od razu chlanie? W Barze można np. coś zjeść... :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 To chyba nie są Wielkie Zabawy Flaszką :wink: Stary, nie zniechęcaj ludzi do siebie. Chodzi chyba o spotkanie ludzi którzy jutro po południu dojadą do Zakopanego,są dorośli i mogą się umówić w barze.:wink:pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Czy wejście do baru ma oznaczać od razu chlanie? W Barze można np. coś zjeść... :biggrin: Johnny każdy trochę inaczej organizuje swoje wyjazdy na narty. Wyjazdy do polskich S.N. ,u mnie to bardzo rzadko jedzenie w barach i restauracjach,zawsze wałówka w plecaku . W karczmie to z rzadka grzaniec bo napój dopingujący też mam zabezpieczony.Teraz wynająłem pokój z dostępem do aneksu to będę gotował sobie sam.Do zobaczenia pod dolną stacją kolejki na K.W. około 07:30-08:00 w sobotę :smile:Szkoda ,że ma padać.:Na Leitnera nie wyzywejcie bo fajny synek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Johnny każdy trochę inaczej organizuje swoje wyjazdy na narty. Wyjazdy do polskich S.N. ,u mnie to bardzo rzadko jedzenie w barach i restauracjach,zawsze wałówka w plecaku . W karczmie to z rzadka grzaniec bo napój dopingujący też mam zabezpieczony.Teraz wynająłem pokój z dostępem do aneksu to będę gotował sobie sam.Do zobaczenia pod dolną stacją kolejki na K.W. około 07:30-08:00 w sobotę :smile:Szkoda ,że ma padać.:Na Leitnera nie wyzywejcie bo fajny synek. Janek,nie musimy koniecznie spotykać się w barze.Możemy sobie zrobić jakiś spacerek,np. kawałek w stronę Goryczkowej. Jestem otwarty na propozycję. Może być też tak jak w zeszłym roku,czyli spotkanko wieczorne w jednym z pokoi hotelowych.Wtedy to było w m.in. moim... Każdy nie weźmie coś do przegryzienia,może jakieś pifko czy cóś i sobie po debatujemy. :cheerful: Wszystko na luzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 W Barze można np. coś zjeść... :biggrin: Taak. Chyba golonkę w piwie :stupid: Dodo, chyba mnie nie zrozumiałeś. Myślałem że emotikonka starczy :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi