leitner Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Ja na razie nic nie rezerwuję. Nie wiem z kim pojadę, kiedy i czy w ogóle... Szlag mnie trafi jak nie pojadę :angry:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Czyżby wątek umarł?Zamówiłem nocleg w 6 bo można pojedynczo .Na miejscu dołączę i proponuję uzupełnić braki w 4 - ce Wszystko aktualne! : Witam na pokładzie! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Ja już nie mam wyjścia, bilety kupione :biggrin: Mam nadzieję na dobrą frekwencję. Leitner liczę na Ciebie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 A Chopok komukolwiek jest na ten czas potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Ja na razie nic nie rezerwuję. Nie wiem z kim pojadę, kiedy i czy w ogóle... Szlag mnie trafi jak nie pojadę :angry:: Myślałem,że się już ugadales z Artixem i innymi??? :shocked: PS.Nie widzę postów np. Aklima,Nurka,Ravika,MB,Bończa i wielu innych zasłużonych forumowiczow... :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Kochajmy NARTY nawet ........... w POSZCZE a zima wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Nie chcę na razie dokładniej pisać, ale mam pewne "kłopoty zdrowotne" jak to mówią... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Komu odpowiadasz? Mało pisałem Kasprowego nie jeździłem.Na stare lata jedna z nielicznych okazji by młodzi narciarze radość życia pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Komu odpowiadasz? Artixowi i Johnnemu. Jak pisałem, to pojawił się Twój wpis i go nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Rok temu było jechać nie jechać.Złamana pięta .Walka Noga cierpnie.Ale teraz jadę.Kasprowego nigdy nie jeździłem mimo wieku ale żyć trzeba nadal . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 Myślałem,że się już ugadales z Artixem i innymi??? :shocked: PS.Nie widzę postów np. Aklima,Nurka,Ravika,MB,Bończa i wielu innych zasłużonych forumowiczow... :mellow: MB pracuje intensywnie i chwilowo zapomniał co to nartowanie.:angry: I z każdym dniem pracy coraz więcej. Bawcie się dobrze. :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 20 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 MB, nawet na 1 dzień nie uda Ci się wyskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 MB, nawet na 1 dzień nie uda Ci się wyskoczyć? Z pewnością nie. Choć wiadomo,że Kasprowy to nie moja bajka to chętnie bym wpadł na spotkanie. Tym bardziej,że Bończa kiedyś mnie tak pięknie zaprosił i czuję się niezwykle zobowiązany odpowiedzieć tak jak się należy na takie zaproszenie. Niestety w tym roku ten numer żeby się urwać w kwietniu,nie przejdzie.:sorrow: Sezon wczesnowiosenny w każdym roku mam napięty jak baranie jaja na wiosnę,choć czasem udawało się nawet w Alpy wyskoczyć po pierwszym kwietnia,ale nie tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 No, to problemy chwilowo zniknęły i jutro albo w środę kupuję bilety i szukam jakiejś dwójki (jeśli coś w Kuźnicach jeszcze zostało ;-) ). Gorzej, że rano na Kasprusiu padał tfu deszcz... Gąsieniowa i Goryczkowa dotrwają, ale nartostrada na dół wątpię :frown:: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 PS.Nie widzę postów... Maciek, postaram sie wbić na jeden dzień. Na razie wszystko wskazuje na piątek. Jak będzie bliżej terminu i będzie to już pewne, to z pewnością się odezwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 (edytowane) Do zobaczenia na Kasprowym Najnowsza produkcja mojej córki z waszym udziałem, początek trochę nie wyszedł ale później jest OK: Tyle pozytywnej energii i pięknych chwil. Sezon 2015/16! Dzięki za podesłane materiały ludzie ! To fajne ze lubicie takie akcje Emotikon smile Pozdrawiamy ekipę SKIOnline i oby następny sezon był lepszy od poprzedniego! Emotikon smile Edytowane 23 Marzec 2016 przez Góral spod Skrzycznego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Najnowsza produkcja mojej córki z waszym udziałem, początek trochę nie wyszedł ale później jest OK: Darku link nie działa :frown:: Jest taki napis: "Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna. Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Darku link nie działa.... Najprawdopodobniej FB zablokował (prawa autorskie) Mojej córze zablokowali kiedyś jej własny filmik :smile: (bez ścieżki dźwiękowej) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Piotr, a ty nie wpadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Piotr, a ty nie wpadasz ? Mam ogromną ochotę, nie mogę jednak określić się na 100%. Na razie jest 60%, że będę przynajmniej w sobotę. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Mam ogromną ochotę, nie mogę jednak określić się na 100%. Na razie jest 60%, że będę przynajmniej w sobotę. Pozdrawiam Bylo by super :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 U mnie filmik idzie bez problemu. Świetna robota! :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: Już pogratulowałem Patrycji. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 No to jeszcze raz. Trochę jej nie wyszedł początek, ale to tylko mój zjazd na Tschaneck`u czerwoną 4a, nie tą testową. Reszta jest OK. [video=youtube;YZnOARCPHbE] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 W tej chwili warunki takie http://www.pkl.pl/kasprowy-wierch/koleje-i-wyciagi.html . Goryczkowa nieczynna i prognozy średnie bo kilka dni solidnej odwilży z lekkim deszczem a 09-10.04.16 mroźno i spory wiatr. http://www.wetteronline.de/wetter/kasprowy-wierch Jaki wariant zastępczy w razie niemożności pojeżdżenia na Kasprowym np . z powodu zbyt silnego wiatru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 (edytowane) W Białce t. może być krucho z warunkami w dniach 09-10.04 bo w najbliższych dniach mają być temperatury prawie letnie ,to nie wiadomo co im zostanie z zapasów śniegu http://www.wetteronline.de/wettertrend/bialka-tatrzanska Edytowane 29 Marzec 2016 przez janek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi