johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ok, może już powstać jakąś małą lista forumowiczów którzy mają zamiar się stawić? Johhny, wierzę w prowadzącego ten temat. Jak dobrze pójdzie jutro kupuje bilety :wink: :applause: I to jest konkretna decyzja! Cieszę się,że się zdecydowałeś! Ja będę z Żoną, już zarezerwowałem pokoik w Kuźnicach. :angel: Witam, Noclegi to w Zajazd Górski w Kuźnicach kuznice@polskietatry.pl 34-500 Zakopane, Kuźnice 11 Dokładnie! To najlepsza miejscówka do startu na Kasprowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dzięki,córa jutro potwierdzi czy jedzie. Inaczej może być czwórka.Dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 To najlepsza lokalizacja!a czy Was pop... 210-230zł za 2 os. pokój :stupid: droższych nie było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 a czy Was pop... 210-230zł za 2 os. pokój :stupid: droższych nie było!!! [ATTACH=CONFIG]30018[/ATTACH] Tanio nie jest,ale za to wychodzisz prosto pod gondolę. Po za tym,tuż obok jest super klimatyczna knajpka "Jurta Bar". :angel: Można by szukać innej miejscówki,ale wtedy trochę by się towarzystwo rozproszyło,a tu chodzi o coś odwrotnego... Do tego trza by auto rano odpalać,a wiesz... po januszu? :wink: Wolę dopłacić i się nie stresować. PS.W zeszłym roku płaciliśmy 75 zł/os. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ja wolę pojeździć jeszcze jeden rok na starych nartach i spotkać się z narciarskimi fanatykami, wspólnie pojeździć i pogadać. Nowe narty kupię sobie za rok albo 2. Kasprowy jest jaki jest , ale jest. Płacąc za 2 noclegi to ani nie zbiednieję, ani nie wzbogacę się, jak z zajazdu zrezygnuję. Przymusu nie ma, nikt nikogo na siłę nie ciągnie. Przyjeżdżają tylko Ci co chcą. Można spać gdziekolwiek, ale tu (Zajazd Górski) jest najbliżej i najwygodniej. To, że nie lubisz Kasprowego, to Twój problem, a nie mój. W Maria Alm tydzień temu płaciłem za nocleg 50 euro za 2 osoby i też tego nie żałuję. Cieszę się, że dbasz o mój portfel, ale naprawdę dam sobie jakoś radę, najwyżej będę jadł chleb z margaryną. Jak ktoś mieszka blisko, to dojedzie tylko na narty i też będzie fajnie. Niepotrzebnie się tak irytujesz. Pozdrawiam serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 (edytowane) Ja wolę pojeździć jeszcze jeden rok na starych nartach i spotkać się z narciarskimi fanatykami, wspólnie pojeździć i pogadać... Niepotrzebnie się tak irytujesz. Pozdrawiam serdecznie. :applause: ja i irytuje... chłopie ja jestem niespotykanie spokojny człowiek! (chyba że mnie ktoś wk...i a to lecą wióry :wink:) PS. ja z tymi fanatykami spotykam się co tydzień lub dwa :biggrin: i to jest piękne! Edytowane 15 Marzec 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Witam, Choć nikogo z forumowiczów nie spotkałem jeszcze, to też chętnie pojawię się na WZF (kiedyś trzeba się zobaczyć pierwszy raz). Pozdrawiam i do zobaczenia na Kasprowym. P.S. Pokoi dwójek już nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Też mi ta cena nie odpowiada. Na Chopku taniej :wink: Ale na Kasprowym nigdy nie byłem (na nartach oczywiście). Trzeba poświęcić te 200zł. Gorzej, że chyba i tak nie pojadę do tego zajazdu, bo tam na min. 2 noce, a przyjadę chyba jednak w sobotę. A noc spędzę w gondoli na linach :biggrin: PS WZF na Chopku można zrobić za rok Chociaż chciałem się pożegnać z krzesłem na południu ( mają tam stary system wyprzęgania, śmierdzi smarem, ale jest genialne!), więc jak dla mnie to może być sobota na Kasprowym a niedziela na Chopku/Łomnicy/Strbskim ::laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Też mi ta cena nie odpowiada. Na Chopku taniej :wink: Taniej,ale czy bezpośrednio pod którymś wyciągiem? :wink: Marcin,możesz poszukać innej kwatery,nie ma przymusu spania akurat tam. Myślę,że gdzieś blisko będzie coś taniej.Skoro "janusza" nie będziesz męczył,to kawałek podejść nie będzie problemem. Najfajniejszy patent ma Bończa - składany rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Taniej,ale czy bezpośrednio pod którymś wyciągiem? :wink: Marcin,możesz poszukać innej kwatery,nie ma przymusu spania akurat tam. Myślę,że gdzieś blisko będzie coś taniej.Skoro "janusza" nie będziesz męczył,to kawałek podejść nie będzie problemem. Najfajniejszy patent ma Bończa - składany rower. Znalazłem hostel tuż przy kolejce za 50zł, ale samemu to nie chce mi się tam iść Jeśli będzie się dało (przyjadę raczej na 1 noc, a trzeba zarezerwować na min.2), to będę w Zajeździe - cena jest ważna, ale na 1 czy 2 noce to nie jest tak dużo. Czy będę męczył janusza, to się jeszcze zobaczy. Jak mówią: "jak dają to się bierze, jak biją to się ucieka" :wink: Z tego co widzę, to janusz jest sednem WZF, więc nie mogę go zupełnie ominąć PS Na Biela Put jest Dom Horskiej Slużby - cena chyba 15ojro. Warunki słabe, a rezerwować trzeba 2 miesiące wcześniej (potem nie ma miejsc). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 (edytowane) Bilety kupione :smile: Teraz potrzebuje kompanów (panie mile widziane :biggrin:) aby załatwić jakiś nocleg. Piszcie co i jak aby szybciej ogarnąć sprawę. Edit: Leitner. Może coś razem ogarniemy? Gdzie ten hotelik? Edytowane 16 Marzec 2016 przez artix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Leitner. Może coś razem ogarniemy? Gdzie ten hotelik? 100m od kolejki. Pokój 2-os jest za 60zł. http://www.dobreschronisko.pl/energetyk-hostel-przy-kolejce-na-kasprowy-wierch,d36,s88 Warunki nie najlepsze, ale nie jedziemy tam, żeby siedzieć w hostelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 To co? Bierzemy? Ja chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 To co? Bierzemy? Ja chętny. Ja też, ale jeszcze nic pewnego u mnie - być może pojadę z kimś. Dzisiaj wieczorem albo jutro najpóźniej będę wiedział co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Daj znać, możesz również przez Facebooka. Messenger. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 To co? Bierzemy? Ja chętny. Artur, tak się skłąda, że w najbliższym czasie mogę mieć problem z dostępem do internetu. Jakby co, przy kompletacji pokoju możesz mnie uwzględniać. Mnie nie zależy aby była 2, może być i 4, a nawet i 6. Byle towarzystwo dopisało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 100m od kolejki. Pokój 2-os jest za 60zł. http://www.dobreschronisko.pl/energetyk-hostel-przy-kolejce-na-kasprowy-wierch,d36,s88 Warunki nie najlepsze, ale nie jedziemy tam, żeby siedzieć w hostelu Marcin, dzwoniłeś do nich? Kilka razy próbowałem tam spać, ale pod koniec marca i w kwietniu już nie funkcjonowali... Tadek PS. Świetnych warunków na trasach i ciekawego Apre-ski dla wszystkich... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Marcin, dzwoniłeś do nich? Kilka razy próbowałem tam spać, ale pod koniec marca i w kwietniu już nie funkcjonowali... Tadek Nie dzwoniłem jeszcze. Jak nie wyjdzie to się coś innego wymyśli. Tadek, a Ty nie jedziesz? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Będę do Was dojeżdzał z Zakopanego ,pod warunkiem dostępności Kasprowego ,bo pogoda i warunki narciarskie na tak odległy termin to loteria. Wycieczka do Zakopanego juz zaplanowana i pokój zarezerwowany na 3 doby. Wole sam z istotnych powodów. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Artur, tak się skłąda, że w najbliższym czasie mogę mieć problem z dostępem do internetu. Jakby co, przy kompletacji pokoju możesz mnie uwzględniać. Mnie nie zależy aby była 2, może być i 4, a nawet i 6. Byle towarzystwo dopisało. Andrzej zadzwon tam prosze jak mozesz, chcialem sie wlasnie z toba kontaktowac, daj jakis nr na priw albo przez facebook. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 (edytowane) Nie dzwoniłem jeszcze. Jak nie wyjdzie to się coś innego wymyśli. Tadek, a Ty nie jedziesz? :eek: Niestety w tym roku nie dam rady. Mam ostry deficyt czasu, pieniędzy i słabo wykorzystaną sezonówkę na Chopok, SP i TŁ. Tadek PS. Poza tym jestem obrażony na Zakopane a Zakopiańczyków w szczególności... :wink: Edytowane 16 Marzec 2016 przez Tadeusz T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 (edytowane) Test. Buty muszą się zmieścić w pokrowcu z nartami :stupid:Jako bagaż sportowy w samolocie :wink: Edytowane 16 Marzec 2016 przez artix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Artix jestes gosc! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 PS. Poza tym jestem obrażony na Zakopane a Zakopiańczyków w szczególności... :wink: Zapomniałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Czyżby wątek umarł?Zamówiłem nocleg w 6 bo można pojedynczo .Na miejscu dołączę i proponuję uzupełnić braki w 4 - ce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi