Mitek Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Cześć Mitku, uzależnienie:wink: Nie walcz z tym. Nie szukaj terapeuty... Godne i piękne jest. Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ja zrozumiałem, że miejsce i czas ustalony dlatego zarezerwowałem nocleg. Kasprowy Wierch 8-10 kwietnia. Czy są jakieś zmiany? Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ja zrozumiałem, że miejsce i czas ustalony dlatego zarezerwowałem nocleg. Kasprowy Wierch 8-10 kwietnia. Czy są jakieś zmiany? Pozdrawiam serdecznie. Ja chyba jeszcze dziś zarezerwuje. Bez Żony też nie chce mi się jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 (edytowane) No to ja już też zarezerwowałem dwójkę 8 - 10. Nie ma co zwlekac,bo może być problem... Mniej fajna jest wyższa cena niż w zeszłym roku... :shocked: Edytowane 15 Marzec 2016 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ja jeszcze na 100% nie wiem czy pojadę (dzisiaj się to okaże). Ale najprawdopodobniej pojadę niestety sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ja jeszcze na 100% nie wiem czy pojadę (dzisiaj się to okaże). Ale najprawdopodobniej pojadę niestety sam Marcin,z tego co wiem,to więcej osób wybiera się samemu.Po prostu zgadajcie się i weźcie sobie np pokój czteroosobowy.Standard tam jest dobry,jedzonko też,a cena na osobę za "4" będzie lepsza.Ja jadę z Żoną,więc wziąłem dwójkę - inaczej sobie tego nie wyobrażam. :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ja jadę z Żoną,więc wziąłem dwójkę - inaczej sobie tego nie wyobrażam. :wink: Samolub!!! Maciek, są tacy którzy takiego układu jak Twój wymorzony sobie nie wyobrażają!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Samolub!!! Maciek, są tacy którzy takiego układu jak Twój wymorzony sobie nie wyobrażają!:smile: Wiem coś o tym... :wink: Nawet w rodzinie mam taki duet... :shocked: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Wiem coś o tym... :wink: Nawet w rodzinie mam taki duet... :shocked: :biggrin: :eek: :eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Wiem coś o tym... :wink: Nawet w rodzinie mam taki duet... :shocked: :biggrin: Dwa ogonki na myszkę, czy dwie myszki na ogonek? Bo to jest ogroma różnica!!!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dwa ogonki na myszkę, czy dwie myszki na ogonek? Bo to jest ogroma różnica!!!:smile: Bumer,ja Cię proszę... :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Wszystko wskazuje,że się zjawię,uczestnicząc w częsci programu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ja jeszcze na 100% nie wiem czy pojadę (dzisiaj się to okaże). Ale najprawdopodobniej pojadę niestety sam Ja też dam znać niebawem, wtedy możemy z kimś dzielić pokój lub wziąć dwójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 (edytowane) Jasiek, Mamad, wybieracie się? Jak pojedzie też janek, to na spokojnie się omówi prognozowanie :wink: ... o pogodzie to rozmawia się jak już brakuje tematów... a narciarzom raczej tematów nie brakuje! szczególnie przy januszku! Ja zastanawiałem się już rok temu, czy mam jeszcze tyle zdrowia żeby zasiąść wśród "bractwa forumowego" i wyszło że nie... a w tym roku...? pamiętam jak mi to kiedyś sekta wmawiała: "nie znasz dnia ani godziny" kto wie jak to będzie w tym roku... może? na razie weekend na Chopku, święta na Chopku... i tak niech będzie do maja! a potem zapraszam do mnie na grilla! PS. szkoda mi trochę sezonu... ja nie lubię KW (najpierw czarna a potem Białka) ale raczej jestem rozrywkowy chłop i ten januszek... ale : mimo wszystko (jak już pisałem) "ja mam lasku ku lużom" albo po naszemu! kocham narty!!! PS2. właśnie kupiłem kolejną parę :eek: przyda się na przyszły sezon :stupid: Edytowane 15 Marzec 2016 przez Gość PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 o pogodzie to rozmawia się jak już brakuje tematów... a narciarzom raczej tematów nie brakuje! szczególnie przy januszku! Ja zastanawiałem się już rok temu, czy mam jeszcze tyle zdrowia żeby zasiąść wśród "bractwa forumowego" i wyszło że nie... a w tym roku...? pamiętam jak mi to kiedyś sekta wmawiała: "nie znasz dnia ani godziny" kto wie jak to będzie w tym roku... może? na razie weekend na Chopku, święta na Chopku... i tak niech będzie do maja! a potem zapraszam do mnie na grilla! PS. szkoda mi trochę sezonu... ja nie lubię KW (najpierw czarna a potem Białka) ale raczej jestem rozrywkowy chłop i ten januszek... ale : mimo wszystko (jak już pisałem) "ja mam lasku ku lużom" albo po naszemu! kocham narty!!! Dlatego ja przyjeżdżam na samo "lyżowanie" i uwielbiam patrzyć od 6,00 jak wynurzają się po kolei z Górskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Niestety prawdopodobnie dołączę do Was dopiero w sobotę ok. 12-13 (w piątek raczej nie będę mógł wyjechać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dlatego ja przyjeżdżam na samo "lyżowanie" i uwielbiam patrzyć od 6,00 jak wynurzają się po kolei z Górskiego. łoj... no to mnie zaintrygowałeś! warto jechać poznać... :applause: ale po co na KW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 uwielbiam patrzyć od 6,00 jak wynurzają się po kolei z Górskiego. Wynurzają czy wytaczają? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ok, może już powstać jakąś małą lista forumowiczów którzy mają zamiar się stawić? Johhny, wierzę w prowadzącego ten temat. Jak dobrze pójdzie jutro kupuje bilety :wink: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Ok, może już powstać jakąś małą lista forumowiczów którzy mają zamiar się stawić? Johhny, wierzę w prowadzącego ten temat. Jak dobrze pójdzie jutro kupuje bilety :wink: Super, że się zdecydowałeś, imponujesz mi swoim podejściem do WZF. Mógłbyś pociskać w alpejskich kurortach, a jednak możliwość ponartowania w gronie forumowiczów ma dla Ciebie większą wartość od jedynie słusznego kierunku. Ja oczywiście będę z moją połową. A i pogadać będzie o czym. Pozdrawiam serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dziękuję za miłe słowa. Czekam z niecierpliwością na to spotkanie i fajne pogaduchy jak w zeszłym roku :wink: Pozdrowienia dla Ani. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Witam, Noclegi to w Zajazd Górski w Kuźnicach kuznice@polskietatry.pl 34-500 Zakopane, Kuźnice 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Witam, Noclegi to w Zajazd Górski w Kuźnicach kuznice@polskietatry.pl 34-500 Zakopane, Kuźnice 11 To najlepsza lokalizacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Czyli tam wszyscy zamawiamy noclegi by być razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2016 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi