janek57 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Wszystko na luzie. ..i Tego się trzymajmy.:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Stary, nie zniechęcaj ludzi do siebie. Chodzi chyba o spotkanie ludzi którzy jutro po południu dojadą do Zakopanego,są dorośli i mogą się umówić w barze.:wink:pozdro. dorośli? ale on jest nieletni :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 dorośli? dorośli i wykształceni:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Zycze Wam udanego wyjazdu:) Pogody przede wszystkim, no i moze duzej lodowki:D Szkoda tylko ze gora tego forum sie nie pofatygowala.... Ja niestety weekend na roboczo, za to planuje odbic sobie 22-24 na Chopoku:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Ostatecznie nie dotrę jutro. Wszytskim obecnym życze miłej zabawy no i zjazdów z KW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Też chętnie bym poznał szefa, no ale to szef decyduje kogo chce poznać :wink::biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Ravick, a na samą sobotę nie dasz rady? Artix, niestety masz rację. Też chciałbym go poznać, ale to tylko dla wybranych... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Taak. Chyba golonkę w piwie :stupid: Toś mnie ustrzelił, bo ja ani golonka, ani piwo:mad:: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Też chętnie bym poznał szefa, no ale to szef decyduje kogo chce poznać :wink::biggrin: Wprosimy się gdzieś :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Prognoza zdecydowanie lepsza na jutro i niedzielę bo dużo mniej opadów ,szkoda że bez przymrozku w nocy (może jednak z rana przymrozi ) .Jutro około 4 godzin ze słońcem.: Oby to już się nie zmieniło, chyba ,że na lepsze. http://www.wetteronline.de/wetter/kasprowy-wierch Do jutra :smile: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Prognoza zdecydowanie lepsza na jutro i niedzielę bo dużo mniej opadów ,szkoda że bez przymrozku w nocy (może jednak z rana przymrozi ) .Jutro około 4 godzin ze słońcem.: Oby to już się nie zmieniło, chyba ,że na lepsze. http://www.wetteronline.de/wetter/kasprowy-wierch Do jutra :smile: Tchnąłeś nadzieję na niezłą pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Z tego co mi wiadomo,to Szef ma sporo zajęć w tym terminie i temu go nie będzie. : Wcale nie chodzi o to,że nie chcę kogoś poznać,czy że Kasprowy jest "bee",tylko po prostu praca! :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Proszę nie "strzelać" do posłańca :smile: Kurde do du...y ta zima:frown::Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Z tego co mi wiadomo,to Szef ma sporo zajęć w tym terminie i temu go nie będzie. : A Marboru i Paula już tam są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 A Marboru i Paula już tam są? Niestety nie. :frown:: Choć Mariusz mówił,że może jeszcze przedyskutują temat. PS.Czas na Termy! :angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Jeszcze tylko pakowanie auta i kierunek "Święta Góra" Pozdrawiam serdecznie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 jechałbym ale w sobote o 12.40 mam mecz ligi dziewczat pilki recznej - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 jechałbym ale w sobote o 12.40 mam mecz ligi dziewczat pilki recznej - To może w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Czy można prosić o nr telefonu kogoś, kto będzie na WZF i ma zwyczaj zawsze odbierać? Staram się wybrać, ale nic pewnego jeszcze kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Hej jak nie wymyślimy z Aklimem czegoś ciekawszego na turę w niedziele to prawdopodobnie zjawimy się też na zlocie w godzinach około południowych na szczycie pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Chłopaki dajcie coś znać jak z pogodą, bo w Bielsku leje a ja spakowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 (edytowane) Można obejrzeć przed wizytą na Kasprowym, choć Ściany Czarownic już nie ma trzeba ją jutro zlokalizować: [video=youtube;TcpYfT7B-i0] Ściana Czarownic - żleb widoczny na filmie w 16min a obecnie wydaje mi się, że to ten który zobaczyć można z kanapy na Gąsienicowej pod koniec jazdy w kierunku Myślenickich Turni. Ponoć tamtędy kiedyś wytyczona była trasa FIS Edytowane 8 Kwiecień 2016 przez Góral spod Skrzycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Skipas kupiony, jestem w autobusie do Zakopanego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 (edytowane) Wszystko wskazuje na to, że nie będzie nas w tym roku w Tatrach na nartach - wiele przyczyn się na to złożyło. Cóż - szkoda :frown:: Nie dane mi było w tym roku pojeździć na nartach na południu Polski. Również życzę Wam wszystkim dobrej zabawy, a przede wszystkim pogody narciarskiej. Edytowane 8 Kwiecień 2016 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Jestesmy w Siwym Dymie. Zostało nam 45 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi