johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Powoli trzeba planować spotkanie na Kasprowym. W zeszłym roku się podobało,więc liczę,że w tym roku będzie przynajmniej podobna frekwencja... :cheerful: Termin? Proponuję 8 - 10 kwiecień (piątek,sobota,niedziela) - w zależności jak kto może. Składajcie propozycje odnośnie terminu. Pewnie 15 kwietnia, tydzień po testach? Będę też 8 kwietnia. Ja też się pisze na Kasprowy. Termin póki co każdy mi w kwietniu pasuje (29 byłby najlepszy, ale nie wiadomo jak ze śniegiem ). Ja chętny, ale muszę wszystko dograć. Na święta Sölden i znowu mnie w domu nie będzie :smile: Umotywowany tradycją i chęcią spotkania na żywo, ja też się piszę. Dla mnie lepszy termin to weekend od 8.04 do 9.04. Na Kasprowym jeszcze nie jeżdziłem.Trzeba by ,,zaliczyć '' tą górę bo tak powinien każdy polski narciarz. Póki zdrowie mi na to pozwala.Tylko 08.i 09.04.16. Pózniej nie mam szans. Tylko co jak będzie 8 i 9.04.16 wiało? Z tego co widzę,na ten termin paru chętnych już jest. : :applause: No to jak? :smile: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Nawet ładną pogodę zapowiadają :wink: http://m.accuweather.com/pl/pl/zakopane/264492/extended-weather-forecast/264492 Chociaż, skoro janek się wybiera, to może napisze szczegółową prognozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 (edytowane) Tradycyjnie jeśli nic na przeszkodzie nie stanie... to razem z Paulą jesteśmy. Nie wiem tylko, czy od piątku, czy od soboty? Oby pogoda dopisała :happy: Edytowane 11 Marzec 2016 przez marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Koniecznie Kasprowy? Nie umniejszając walorów rozrywkowo-integracyjnych Zakopanego,sugerowałbym realizację programu sportowego wyjazdowo w Szczyrbskim a towarzyskiego mieszkając w Zakopanem-odległość niewielka, cena raczej niższa,a mniej nerwów itd... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_dell_rio Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A czy z jedną szeroką deską też można:smile:? W ub roku (chyba w ub?) miło było poznać Johnego i Marboru. Może i w tym roku będzie okazja wypić piwko na Goryczkowej z pozostałymi fanami boazerii:tongue: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A czy z jedną szeroką deską też można:smile:? W ub roku (chyba w ub?) miło było poznać Johnego i Marboru. Może i w tym roku będzie okazja wypić piwko na Goryczkowej z pozostałymi fanami boazerii:tongue: To byłeś Ty, Koleś który nas zaczepił przed zjazdem z Gąsienicowej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_dell_rio Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jeśli ten koleś to był duży koleś w żółtych portkach i czarnej kurtce, to tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jeśli ten koleś to był duży koleś w żółtych portkach i czarnej kurtce, to tak. Wpadaj w tym roku też. Posiedzimy dłużej, wieczorem wypijemy piwko :applause: W zeszłym roku był z nami również deskarz, mój kumpel :happy: los dell rio my nie dyskryminujemy ze względu na sprzęt :happy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_dell_rio Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Wpadaj w tym roku też. Posiedzimy dłużej, wieczorem wypijemy piwko :applause: W zeszłym roku był z nami również deskarz, mój kumpel :happy: los dell rio my nie dyskryminujemy ze względu na sprzęt :happy: :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Koniecznie Kasprowy? Nie umniejszając walorów rozrywkowo-integracyjnych Zakopanego,sugerowałbym realizację programu sportowego wyjazdowo w Szczyrbskim a towarzyskiego mieszkając w Zakopanem-odległość niewielka, cena raczej niższa,a mniej nerwów itd... Jeśli chodzi o mnie,to jestem otwarty na inne propozycję. :cheerful: Zwłaszcza,że mam całosezonówkę... :proud: Moja Żona też byłaby zadowolona,bo na Szczyrbskim pojeździ bez strachu. A czy z jedną szeroką deską też można:smile:? W ub roku (chyba w ub?) miło było poznać Johnego i Marboru. Może i w tym roku będzie okazja wypić piwko na Goryczkowej z pozostałymi fanami boazerii:tongue: Jak najbardziej! Jak wcześniej wspomniał Marboru,sprzęt nie ma znaczenia,byleby wszyscy dobrze się bawili. :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Ja bardzo chętnie, ale jak zwykle decyzję podejmę w ostatniej chwili. W tamtym roku było super i nie chciałbym przegapić dobrej zabawy z fajnymi ludźmi. Już mi głupio przed moją, to by był piąty wyjazd w tym sezonie :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Opcja Slowacka mi sie podoba w Szczyrbskim jeszcze nie bylem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Opcja Slowacka mi sie podoba w Szczyrbskim jeszcze nie bylem... Fajna miejscówka! Zdecydowanie polecam! :wink: Co na to reszta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 (edytowane) Hej... u Jozefa na Bungalovah!!! będzie super klimat... griil, ognisko, teren zarombisty! znaczy pod Chopkiem! PS. ptoki tak drom rano morda że spać ni ma jak! ale klima je super!!! i teren zamknięty! wiosną coś pięknego! Edytowane 11 Marzec 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Ja bardzo chętnie, ale jak zwykle decyzję podejmę w ostatniej chwili. W tamtym roku było super i nie chciałbym przegapić dobrej zabawy z fajnymi ludźmi. Już mi głupio przed moją, to by był piąty wyjazd w tym sezonie :biggrin: Nie masz wyjścia! Masz być i tyle!!!!!! : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Fajna miejscówka! Zdecydowanie polecam! :wink: Co na to reszta? To je veľmi dobrý nápad :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jak dla mnie Štrbske może być Rozumiem, Kasprowego zostawiamy na majówkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Ja zawsze będę bronił Kasprowego!!! Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Hehe WZF na Kasprowym organizowane w Strbske Ps. Nie wiem jak wy tą górę przeniesiecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Hej... u Jozefa na Bungalovah!!! będzie super klimat... griil, ognisko, teren zarombisty! znaczy pod Chopkiem! PS. ptoki tak drom rano morda że spać ni ma jak! ale klima je super!!! i teren zamknięty! wiosną coś pięknego! No na spotkanie forumowe, doskonała lokalizacja. 100m przez las do trasy na Luckach. Kilkanaście domków obok siebie z szałasami/ miejscami na grilla, przy domkach ławki drewniane. Super klimat, można by grilla odpalić od rana do wieczora:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 No na spotkanie forumowe, doskonała lokalizacja. 100m przez las do trasy na Luckach. Kilkanaście domków obok siebie z szałasami/ miejscami na grilla, przy domkach ławki drewniane. Super klimat, można by grilla odpalić od rana do wieczora:D Od rana do wieczora to na stoku :biggrin: W funitelu chyba nie da się grillować. Czyli z Kasprowego przez Śtrbské na Chopok? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Od rana do wieczora to na stoku :biggrin: W funitelu chyba nie da się grillować. Czyli z Kasprowego przez Śtrbské na Chopok? :eek: Ważny jest efekt końcowy:) Grill będzie stał przy domkach, myślę że przy tylu osobach zawsze ktoś zjedzie na browara:) Domki stoją 100m od trasy na Luckach więc zjeżdżasz w las i za 100m jesteś przy grillu.... pod warunkiem że na dole będzie śnieg:D PS tylko do SK trzeba eksportować KIEŁBASE, bo ich mortadeli nie da się jeść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Trzymajmy się na chwilę obecną Kasprowego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Myślę,że jak już ustalamy Kasprowy,to niech tak zostanie. Ludzie,data pasuję? Czy może chcecie w innym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Jak dla mnie 8-10 (trzy dni?).04 może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi