Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 (edytowane) ...niech Chłopcy poczekają do września na życzenia... ...a dziś życzę wszystkim forumowym Mężczyznom zdrowia, szczęścia, spełnienia nie tylko narciarskich marzeń, miłości i powodów do uśmiechu i śmiechu każdego dnia!Buziaki!!! Edytowane 10 Marzec 2016 przez Dumpling Zębowa Wróżka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Kiedy jest granica między Chłopakiem a Mężczyzną? 18 lat, czy inne "czynniki" :wink: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Im człowiek starszy tym bardziej słuszne wydaje się świętowanie Dnia Dziecka :crazy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Dziękuję Kasiu i przy okazji... ...zaległe życzenia z okazji Dnia Kobiet :happy: Wszystkiego dobrego! Rewanż w postaci fotki, którą mam na pulpicie swojego kompa. Ciekawe, czy poznasz gdzie to jest? :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Kitzbuehel... ale chyba od strony ski welt... smutniutkie, bo malutko śniegu... buuu... ale cóż - taka była zima... Oby następny sezon był bielutki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 ...niech Chłopcy poczekają do września na życzenia... Tak się właśnie przez chwilę rozmawiało w pracy ze znajomą - kiedy ten mężczyzna "się staje" NIM ? Czy po papierach ? Pierwsze jak 18, że "niby dorosły" ? Drugie jak 21, że niby dorosły + "wszystko może". Czy też wtedy "nie wiadomo kiedy" ? Drzewo, dom, dziecko ? Niby tak, niby nie, no bo drwal, budowlaniec albo "wolny strzelec" to mężczyzna.... Może a'la Willi Fog, że niby w 90 dni dookoła świata ? Niektórzy, wieczni chłopcy, może nigdy.....: Dlatego dziękowałem za wątek - post z wątpliwościami czy mam ku temu papiery.....:redface: Pozdrawiam, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Tak się właśnie przez chwilę rozmawiało w pracy ze znajomą - kiedy ten mężczyzna "się staje" NIM ? Czy po papierach ? Pierwsze jak 18, że "niby dorosły" ? Drugie jak 21, że niby dorosły + "wszystko może". Czy też wtedy "nie wiadomo kiedy" ? Drzewo, dom, dziecko ? Niby tak, niby nie, no bo drwal, budowlaniec albo "wolny strzelec" to mężczyzna.... Może a'la Willi Fog, że niby w 90 dni dookoła świata ? Niektórzy, wieczni chłopcy, może nigdy.....: Dlatego dziękowałem za wątek - post z wątpliwościami czy mam ku temu papiery.....:redface: Pozdrawiam, Cześć W 80. W 90 dni to każdy głupi przecież... :wink: Pozdrowienia (nie z powodu genomu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Cześć W 80. W 90 dni to każdy głupi przecież... :wink: Pozdrowienia (nie z powodu genomu) Skłaniał bym się Mitku szybciej do drzewo,dom,dziecko : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi