omniboss Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Witam wszystkich, jestem narciarskim laikiem, zacząłem dopiero od tego roku, ale nieźle się wkreciłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Witaj na forum. Niczym się nie zrażaj, słuchaj konstruktywnej krytyki i poprawiaj to co jest do poprawy. Konsekwentnie bez wydziwiania, a za parę lat będziesz czerpał pełną przyjemność z jazdy. Wkręconych jest tu wielu i mało kto się wykręca. :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Cześć! Wkręcaj się dalej i miłej zabawy na Forum! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astro Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Czołem. Im nas więcej tym weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Jak najlepszych efektów tego wkręcenia życzę :smile: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habisz Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Również witam jako nowy użytkownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Hej omniboss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi