JC Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Dzisiaj, razem z Pawłem, mieliśmy okazję zapoznać się z nowymi kolekcjami Blizzard, Tecnica, Swix, Fizan na sezon 16/17. W bardzo wielkim skrócie. Nowe linie nart Blizzard Quattro i Zero G, to nowości austriackiej firmy na sezon 16/17. W nowej kolekcji widać trend ukierunkowany na skitury. Dopełnieniem są nowe buty Tecnica Zero G oraz nowe Cochise. Więcej informacji wkrótce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Powiem tak : Wizualnie dupy nie urywają,oczywiście to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Powiem tak : Wizualnie dupy nie urywają,oczywiście to moje zdanie Marcinie... Sportowe deseczki bardzo ładne :applause: No, ale do zielonych spodni i Twojej kurteczki by nie pasowały :wink: w sumie... w takim bądź razie rozumiem Twoje zdanie w tej kwestii :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Naprawdę podobają Ci się te Blizzardy pomarańczowo niebieskie :eek: Ok,ok o gustach się nie prawi :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Naprawdę podobają Ci się te Blizzardy pomarańczowo niebieskie :eek: Ok,ok o gustach się nie prawi :stupid: Wolę narty bardziej niebieskie z żółtymi wstawkami :wink: Takie na S :biggrin: Pewnie te Blizzardy fajnie na śniegu wyglądają...no i chyba czarnego więcej niż niebieskiego :angel: Johnnemu narciarzowi by pasowały...on chyba kurtkę, czy spodnie pomarańczowe ma :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzeMreJ Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Od tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem TECNICA MACH 1 120 z 2015 roku i po dwóch tygodniowych wyjazdach w góry śmiało mogę je polecić każdemu. Niesamowicie wygodne od momentu obrania do momentu zdejmowania. Bardzo dobrze trzymają ciepło. Sam je wygrzałem w piekarniku (but wewnętrzny) i dopasowały się idealnie. Tylko polecać - niestety nie mam porównania z innymi markami, jednakże zawsze gdy wypożyczałem to buty miały jakieś mankamenty i punkty uwierania. Na nartach blizzarda nie jeździłem chociaż byłem na nie nagrzany w tym roku ... jednak skończyłem w Progressorach f18, które może jeszcze w tym roku wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Fajne te czarne z delikatnymi wstawkami koloru z 1-go zdjecia lubię taki prosty dizajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Panowie debatują o kolorach, świat się kończy :biggrin: zając, wiem, że jesteś kobietą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astro Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 (edytowane) Panowie debatują o kolorach, świat się kończy :biggrin: Chciałbym tylko zauważyć, że robimy to w "męski" sposób. Żółty, nazywamy żółtym, a nie cytrynowym. Zielony, nazywamy zielonym, a nie miętowym, pistacjowym. Niebieski jest niebieskim, a nie błękitem z domieszką morskiego. Chociaż ten zielony paseczek na nartach, taki bardziej limonkowy :biggrin: Edytowane 1 Marzec 2016 przez Astro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Trochę kolory i grafika jak z lat 80tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Wizualnie ładne, jestem ciekaw jak dają radę na stoku? Testowałem jeden model Blizzard i byłem mile zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Blizzard Quattro [video=youtube;vwh0MZLcKBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 (edytowane) To ma jeździć a nie wyglądać... :wink: :biggrin:PS.Mi się te podobają: :biggrin: Edytowane 1 Marzec 2016 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi