Torres Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Witam Ktoś się wybiera na ww. imprezę? Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Myślałem o tym, ale nie ma już chyba biletów... Przygotowania na Chopku idą pełną parą: stawiają platformy, siatkują 1kę. Swoją drogą szkoda że siatki trzymają tylko na zawody, zamiast zainstalować je w niebezpiecznych miejscach tras... Jak masz to napisz więcej info o imprezie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Jeśli nie ma już biletów,to chyba nie ma po co jechać. Chyba,że da się gdzie z dalsza poogladac : Byłem zdecydowany,ale teraz to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Jakiś czas temu na forum była informacja że nie ma miejsc siedzących po 10E, zostały tylko stojące po 5E. Ale nie wiem jak to stanie ma wyglądać... bez czasów, telebimów, wyników. To jakby stanąć przy trasie na stożku i oglądać jak slalom jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 22 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Myślałem o tym, ale nie ma już chyba biletów... Przygotowania na Chopku idą pełną parą: stawiają platformy, siatkują 1kę. Swoją drogą szkoda że siatki trzymają tylko na zawody, zamiast zainstalować je w niebezpiecznych miejscach tras... Jak masz to napisz więcej info o imprezie:) Nie mam za wiele info o imprezie...tyle co na stronie Jasnej, chociaż teraz wyskakuje błąd 404... Myślałem żeby przyjechać, pooglądać ew. spotkać się i pogadać w realu..Nawet specjalnie nie myślałem nad biletami. Myślę że pojadą trochę lepiej niż na Stożku :wink: z całym szacunkiem... Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 tutaj jest wszystko dokładnie opisane: http://www.worldcupjasna.sk/info/uzitocne-informacie/ na chwilę obecną, to się wybieram :smile: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 23 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Podziękował za konkretną informację... Jeśli tylko pogoda będzie w miarę ok. to na obecną chwilę też będę. Pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Ale poniosło ich z tym zamykaniem tras... chce jechać w piątek a tu już nie ma po czy jeździć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olas84 Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 a po 15-tym będzie juz normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Pewnie już 7go będzie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Sprawdziłem dzisiaj przygotowania do imprezy... jest dobrze :smile: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Spoko zrobie odbior w piatek przed treningiem:) jak warunki narty sl czy allmountain? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Spoko zrobie odbior w piatek przed treningiem:) jak warunki narty sl czy allmountain? Na północy mogą być SL, południe tylko AM :biggrin: , ja niestety już wróciłem :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Tak myslalem, caly Chopok:) zwykle all byly spoko w marcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 (edytowane) Jany gwint, ale pogoda, ale warun!:angel: Prosze mi nie rozjeździć południa do środy! Może coś jeszcze spadnie ? Edytowane 2 Marzec 2016 przez dembus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Wg prognoz spadnie:) szczegolnie od prehiby. Jeszcze tylko prosimy o marcowe sloneczko jak dzisiaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 A ja mam nadzieje że posprzątają tą demolkę do 12! toż to katastrofa. I oby to szaleństwo było pierwszy i ostatni raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Wg prognoz spadnie:) szczegolnie od prehiby. Jeszcze tylko prosimy o marcowe sloneczko jak dzisiaj:) Jest szansa na śnieg, jest szansa na słońce, a że kończą się słowackie ferie... jest szansa na niską frekwencję :tongue: A ja mam nadzieje że posprzątają tą demolkę do 12! toż to katastrofa. I oby to szaleństwo było pierwszy i ostatni raz! Jasiek, spoko, zdążą posprzątać - ale szaleństwem bym tego nie nazwał, przecież to super impreza :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 ...Jasiek, spoko, zdążą posprzątać - ale szaleństwem bym tego nie nazwał, przecież to super impreza :cheerful: Impreza na pewno rewelacyjna ale zobacz co oni zrobili z moją kochaną czarnulką :sorrow: Ja osobiście wolę jeździć niż oglądać jak jeżdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Ograniczenia i zamknięcia w dniach 4-6.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 No i jeszcze do dolin nie można wjechać samochodem od 18 w piątek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Jestem przy trasie. Fuczi 70 kmh. Zawody na razie przesuniete o 1h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Na Priehybie leb urywa. Wszyscy siedza w Funibarze. Cos slabo widze te zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Jestem przy trasie. Fuczi 70 kmh. Zawody na razie przesuniete o 1h. To sobie dziewczyny pojeździły! :frown:: PS. albo...niech przeskoczą na południe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 No i wywróżyłem! oficjalnie odwołane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi