Daria 1984 Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Witam Serdecznie wszystkich Mam na imię Daria, jeżdżę od 7 roku życia na nartach, lubię to forum ze względu na relację Johnny Narciarz, Leitner i Marboru, Mitka za wiedzę jaką przekazuje, Wróżkę i Idealist za to że propagują je wśród kobiet, Mamad i Janek za fajne prognozy, SB za to że czyści to forum z niekulturalnych ludzi i pilnuje porządku :applause:, oraz JC za stworzenie takiego wspaniałego forum. Pewnie dobrze nam się będzie pisać Myślę że mnie dobrze przyjmiecie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Przyjmujemy,tym bardziej że już dobrze posłodziłaś :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Cześć Daria, dzięki za dobre słowo i mam nadzieję, że zasilisz grono kobiet piszących na forum :smile: pozdrawiam :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Mam na imię Daria, jeżdżę od 7 roku życia na nartach, lubię to forum ze względu na relację Johnny Narciarz, Leitner i Marboru, Mitka za wiedzę jaką przekazuje, Wróżkę i Idealist za to że propagują je wśród kobiet, Mamad i Janek za fajne prognozy, SB za to że czyści to forum z niekulturalnych ludzi i pilnuje porządku :applause:, oraz JC za stworzenie takiego wspaniałego forum. Zaedytuj post i dopisz ze kolejność przypadkowa, bo inaczej JC się wkurzy, a Johnny zacznie ewitować pod sufitem, pod warunkiem że w pomieszczeniu, a jak na turach, no to... :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Zaedytuj post i dopisz ze kolejność przypadkowa, bo inaczej JC się wkurzy, a Johnny zacznie ewitować pod sufitem, pod warunkiem że w pomieszczeniu, a jak na turach, no to... :biggrin: A ja na drugim miejscu! :biggrin: :applause: Cześć Daria! Mam nadzieję, że będziesz pisała relacje z "kobiecą nutką" :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria 1984 Napisano 21 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 No ale żeby, nie Ci ludzie i inni których nie wymieniłam, za co przepraszam bo nie sposób to wszystko o Was napisać, to te forum nie było by, tym które się najlepiej czyta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Cześć! No i jak tu Cię od razu nie polubić? :wink: :cheerful: Zaedytuj post (...) Nie,nie musisz edytować posta,jest super! :applause: :angel: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Witam Serdecznie wszystkich Mam na imię Daria, jeżdżę od 7 roku życia na nartach, lubię to forum ze względu na relację Johnny Narciarz, Leitner i Marboru, Mitka za wiedzę jaką przekazuje, Wróżkę i Idealist za to że propagują je wśród kobiet, Mamad i Janek za fajne prognozy, SB za to że czyści to forum z niekulturalnych ludzi i pilnuje porządku :applause:, oraz JC za stworzenie takiego wspaniałego forum. Pewnie dobrze nam się będzie pisać Myślę że mnie dobrze przyjmiecie Witaj :-) Mam tylko nadzieję, że przed rejestracją uważnie przeczytałaś regulamin forum i nie przyjdzie Ci do głowy go przypadkiem łamać :tongue: Mimo wylanego cukru z miodem w poście administracja bardzo restrykcyjnie podchodzi do łamania regulaminu (czasem potrafi wyjść nawet poza regulamin aby zachować ład i porządek myśli forum :angel: ) pozdrawiam i życzę owocnego życia na forum :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Nie,nie musisz edytować posta,jest super! :applause: :angel: :biggrin: Ooo, joo,joj ale zostało połechtane ego :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria 1984 Napisano 21 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Witaj :-) Mam tylko nadzieję, że przed rejestracją uważnie przeczytałaś regulamin forum i nie przyjdzie Ci do głowy go przypadkiem łamać :tongue: Mimo wylanego cukru z miodem w poście administracja bardzo restrykcyjnie podchodzi do łamania regulaminu (czasem potrafi wyjść nawet poza regulamin aby zachować ład i porządek myśli forum :angel: ) pozdrawiam i życzę owocnego życia na forum :-) Przecież to forum o zimie i nartach, ..."mimo wylanego cukru z miodem w poście"..., nie to miałam na myśli, napisałam za co to forum mi się podoba i nie chcę już się tylko przyglądać, ale dzięki za przywitanie, choć trochę nie takie jak się spodziewałam : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Ooo, joo,joj ale zostało połechtane ego :tongue: :biggrin: A co?Zazdrościsz? :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Ale tylko troszkę :tongue::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 SB za to że czyści to forum z niekulturalnych ludzi i pilnuje porządku Przecież SB sam jest niekulturalny Ups będę miał banaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2016 Przecież SB sam jest niekulturalny Ups będę miał banaaaaaa... Ale coraz częściej tylko czasami :biggrin: Stara się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Cześć Daria. Rozgość się wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Witaj Daria wśród krejzoli :biggrin::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Cześć Daria, Miło, że do nas dołączyłaś. Zachęcam do aktywnego korzystania z forum. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 No ale żeby, nie Ci ludzie i inni których nie wymieniłam, za co przepraszam bo nie sposób to wszystko o Was napisać, to te forum nie było by, tym które się najlepiej czyta... No dobrze, że coś takiego dodałaś, bo nie wiedziałem czy się odzywać :wink: Wszystkiego najlepszego na forum i jeszcze lepszego poza :smile: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Witaj sąsiadko :smile: Bądź i pisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Daria witaj ... mam córke DARIE ktora zaczynała w wieku lat 4 na Bialym Krzyzu w Szczyrku teraz Szczyrk SOLISKO JULIANY oraz WISŁA SOSZÓW i PILSKO 1575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria 1984 Napisano 23 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 PILSKO 1575 Na szczycie ciężko pojeździć :wink: bez wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariacka Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Moje pierwsze zjazdy były właśnie na oślej łączce w Szczyrku :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Daria - napisałem ze zaczynała na BIALYM Krzyzu a teraz potrafi zjechac nawet z trudnych tras z PILSKA..droga koleżanko mieszkasz w Zabrzu wiec nawet nie wiem czy byłas na PILSKU...na samym szczycie PILSKA stoi krzyż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habisz Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Także witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi