marboru Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Nowy wątek (ile ja tego tworzę :eek:) będzie dotyczył pozytywnie zakręconych narciarzy, czerpiąc widoczną i niejednokrotnie nas, "zwykłych" narciarzy zaskakującą radość z jazdy :happy: Każdy kocha narciarstwo na swój sposób :biggrin: Pięknie jeśli ktoś tym jest przesiąknięty i żyje pełnią życia. Na początek dwa filmiki i zetknięcie dwóch kultur na japońskiej ziemi. Przesympatyczny starszy Pan w Japonii preferujący od wielu lat jazdę tyłem na stoku :applause: Starodawne długie "ołówki" i odwrotnie przymocowane do nich wiązania narciarskie - niezwykle uśmiechnięty i pozytywny człowiek :happy: Zwróćcie uwagę na muzykę na filmiku - super klimacik. [video=youtube;Lyrqm4H5aBE] Dla kontrastu inna nacja i inna kultura. Zupełnie inny typ radości narciarskiej :biggrin: Rzekłbym radość zwierzęca :biggrin: Muzyka GNR "Welcome to the jungle" idealnie pasuje do filmiku :applause: [video=vimeo;155163809] https://vimeo.com/155163809 Który filmik podoba się Wam bardziej? Macie podobne, internetowe znaleziska? Wrzucajcie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Film nr 1. Totalny bez sens. :stupid: Film nr 2. Gość przynajmniej coś jedzie a że miał kaprycho bez górnej garderoby, jego brocha :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
expat Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Qrwa, ale dzięksa mogłeś Artur wrzucić za dobre chęci Tu mi się Mrozinski skojarzył, jak dostał od kumpla link na YouTube i odpisał, że zajebiste i uśmiałem się po pachy. Za kilka dni obejrzał i okazało się, że to relacja z glodującej Etiopii. Zrobiło mu się przykro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 (edytowane) Film nr 1. Totalny bez sens. :stupid: Znam kilku narciarzy, którzy też do tyłu nieźle śmigają :laughing: To też bezsens? :eek: :biggrin: [video=vimeo;153386029] https://vimeo.com/153386029 Film nr 2. Gość przynajmniej coś jedzie a że miał kaprycho bez górnej garderoby, jego brocha :wink: Sam osobiście podobnego znam :cheerful: :happy: Edytowane 14 Luty 2016 przez marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Sam osobiście podobnego znam :cheerful: :happy: Po obejrzeniu drugiego filmu, też od razu pomyślałem o tym bardzo znanym panu. Stworzyliby super duet - takich trzech jak ich dwóch nie ma ani jednego. Pierwszy film bez komentarza. Pozdrawiam serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Qrwa, ale dzięksa mogłeś Artur wrzucić za dobre chęci Tu mi się Mrozinski skojarzył, jak dostał od kumpla link na YouTube i odpisał, że zajebiste i uśmiałem się po pachy. Za kilka dni obejrzał i okazało się, że to relacja z glodującej Etiopii. Zrobiło mu się przykro Tego dzięksa właśnie ukradłes Marboru :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Radość z jazdy na nartach? Spójrzcie jak się kilka dni temu bawili uczestnicy Dakaru na plaży w Senegalu :eek: Można? Można... [video=youtube;iZ2hP2LUepg] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 (edytowane) Czechoslovaka... :biggrin: A jakie narty zaj... Edytowane 15 Luty 2016 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 39 sekund radości :happy: krótki ale treściwy klipik :applause: [video=vimeo;155306106] https://vimeo.com/155306106 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Ech,żeby tan na Pilsku... :wink: :redface: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi