Astro Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Czołem !!! Od kilku miesięcy intensywnie przeczesuję wątki na forum i stwierdziłem, że już pora się przywitać Piszę z dość płaskiego Poznania, który dysponuje "wzniesieniem" o nazwie Malta Ski, ale to tylko 150m. Pozwala się "rozgrzać" przed większym wyjazdem. Wiosną i latem zapalony motocyklista, a od zeszłej zimy również zapalony narciarz. Żałuję, że zabrałem się za narty o 20 lat za późno. Jak sobie pomyśle ile zim zmarnowałem, to mnie cholera bierze. Ale nie ma co płakać tylko brać się za zaległości. Do zobaczenia na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Czołem !!! Od kilku miesięcy intensywnie przeczesuję wątki na forum i stwierdziłem, że już pora się przywitać Piszę z dość płaskiego Poznania, który dysponuje "wzniesieniem" o nazwie Malta Ski, ale to tylko 150m. Pozwala się "rozgrzać" przed większym wyjazdem. Witaj kolego.Z Poznania jest wielu świetnych narciarzy, a kilku genialnych i większość z nich zaczynała na Malta Ski. Sam znam paru i muszę przyznać (z żalem i zazdrością:wink::stupid:), że zjeżdżają doskonale. Wiosną i latem zapalony motocyklista, a od zeszłej zimy również zapalony narciarz. Żałuję, że zabrałem się za narty o 20 lat za późno. Jak sobie pomyśle ile zim zmarnowałem, to mnie cholera bierze. Ale nie ma co płakać tylko brać się za zaległości. Do zobaczenia na stoku. Spoko wszystko można nadrobić, ważne, że chęci są. Trening czyni mistrza. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Cześć, cześć :cheerful: Witam serdecznie kolejnego narciarza z nizin :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Hey witają górale z Beskidów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Witaj wśród swoich! :applause:: Jak sobie pomyśle ile zim zmarnowałem, to mnie cholera bierze. Ale nie ma co płakać tylko brać się za zaległości. Do zobaczenia na stoku. A mnie cholera bierze, jak pomyślę, ile zim zmarnowałem jeżdżąc bez kijków. Pozdrawiam z Nizin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Bo najlepsi narciarze pochodzą z nizin :wink: Witaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi