Julo02 Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Gdzie można kupić narty komórkowe w rozsądnej cenie? Proszę o nazwy jakiś sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisRR Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Gdzie można kupić narty komórkowe w rozsądnej cenie? Proszę o nazwy jakiś sklepów. A co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julo02 Napisano 12 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 To są narty zawodnicze. Najkrócej mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Gdzie można kupić narty komórkowe w rozsądnej cenie? Proszę o nazwy jakiś sklepów. ogólnie mówiąc w dobrych sklepach np intersport zciągną pod zamówienie lub na allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=narty+kom%C3%B3rkowe&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-spo-1-1-0203 jak poszukasz jest tego więcej a jak masz wybrany model to wyszukiwarka się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Gdzie można kupić narty komórkowe w rozsądnej cenie? Proszę o nazwy jakiś sklepów. Skontaktuj się z jakimś klubem, często zamawiają większą ilość i mają dobre ceny (narta komórkowa, to 2/3 ceny odpowiadającej jej sklepówki). Problemem może być fakt, że zamawiasz w kwietniu, a nartę dostajesz we wrześniu. Jeśli interesuje cię Head, to pisz na priv a dam ci namiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Szukaj też takich z dopiskiem RD (race department) http://allegro.pl/listing/listing.php?order=pd&string=rd&search_scope=category-250631&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-spo-1-2-0203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Head możesz kupić u nich: http://treninginatyczkach.pl/ Wcześniej możesz przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Kiedyś były w skiteam Fischer RC4 w wersji SL, Fis Code. Tylko cena powalała, 3699pln :eek: Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Kiedyś były w skiteam Fischer RC4 w wersji SL, Fis Code. Tylko cena powalała, 3699pln :eek: Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Niezłe szaleństwo :eek: . Z normalnego źródła takie nartki kupuje się za 2000-2300 zł. Na jednej takiej grupie na facebook'u można kupić fis'ki 165 cm jeżdżone 4-5 dni za jakieś 1500-1700 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Niezłe szaleństwo :eek: . Z normalnego źródła takie nartki kupuje się za 2000-2300 zł. Na jednej takiej grupie na facebook'u można kupić fis'ki 165 cm jeżdżone 4-5 dni za jakieś 1500-1700 zł . No generalnie ceny w Skiteam są kosmiczne. Zwykle RC4 WC SC jak ja kupowałem to u nich kosztowały grubo ponad 2000, a ja dałem 1600;) Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Skiteam to realny sklep z kosztami na cały rok a nie grupa znajomych na fejsie. Dobrze że jest jeszcze rynek poza wirtualem, nie wszystko się kupi bez sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi