marcinn Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Tobołki spakowane,kawka i pomału trza targać na rodzinne nartowanie w jedynie słusznym,coby zdążyć na pierwsze krzesło :happy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 (edytowane) Tobołki spakowane,kawka i pomału trza targać na rodzinne nartowanie w jedynie słusznym,coby zdążyć na pierwsze krzesło :happy: UUUU brzmi ciekawie , no to czekamy na relacje. Ja startuje w sobote z rodzinką, ale do makaronów. Prognoza na razie taka, ze ma nadal sypać, jak sie potwierdzi, to pierwszy raz nie bede miał 5-dniowej włoskiej lampy :sorrow: A jeszcze 2 tygodnie temu martwiłem sie, że będę jeździł po sztucznym śniegu :stupid: Miłego szusowania i 6 dni słońca (chyba, że jedziesz na dłużej - to dłużej!) Edytowane 11 Luty 2016 przez dembus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Tobołki spakowane,kawka i pomału trza targać na rodzinne nartowanie w jedynie słusznym,coby zdążyć na pierwsze krzesło :happy: Łoł:eek:No ,ale kto bogatemu zabroni:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ja nie jestem pazerny z pogodą :tongue: Pół na pół i będe zadowolony Dzięki i Wam również :applause: Ja to samo, Alpy mi wystarczą, a jak będzie pogoda to bonus :smile: Ja jeszcze tydzień musze się męczyć i powrót :wink: Dobrej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Tobołki spakowane,kawka i pomału trza targać na rodzinne nartowanie w jedynie słusznym,coby zdążyć na pierwsze krzesło :happy: Jeździłem w Vallchiavennie - polecam Val di Lei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 (edytowane) Upss,przepraszam panie i panowie ale wczoraj nic nie zdążyłem poklikać bo sporo jeżdziliśmySamego ośrodka nie będę opisywał bo zrobiłem to rok temu :smile:Tak więc St.Moritz przywitało nas pogodnie i mrożnoW nocy temperatura -18 w dzień przyjemne -8 :tongue:Piszą że śniegu dobry metr ale ja tu jestem i tyle nie maTrasy przygotowane przyzwoicie,ale cudów ni ma Ludzi jak na ferie nie za dużo :Ciekawe dla czego :tongue:Drugi dzień nartowania bardzo udany,jutro przenosimy się do DovosMała fotorelacja bo internet cieniutki,chyba za mało płacimy za hotel :stupid: Edytowane 13 Luty 2016 przez marcinn 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Piszą że śniegu dobry metr ale ja tu jestem i tyle nie ma Trasy przygotowane przyzwoicie,ale cudów ni ma Marcin, szkoda się męczyć, wracaj - skoczymy na Biały Krzyż.. będzie wypas :tongue::stupid::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Spoko Krzysiu jeszcze tydzień się pomeczę i wracam :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 To czerwone auto to Tesla ? Komuś brakło prądu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 14 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 To czerwone auto to Tesla ? Komuś brakło prądu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Byś się zdziwił ile tu tego jeździ :laughing: Dobra konkurencja dla niemieckich furmanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 To czerwone auto to Tesla Zdecydowanie Tesla. , w Kopenhadze jeździ tego sporo bo padatku za niego nie płacą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Przejazd z St. Moritz do Davos zajmuje około 1,5 godzinki w bardzo widowiskowej sceneri Sama jazda przypomina zdecydowanie Przełęcz Stelvio,multum widowiskowych zakrętów :stupid:Ośrodek a wlaściwie ośrodki to doinwestowane stacje narciarskie,choć są i długaśne łamane orczyki jak ktoś sobie życzyMy jeżdzimy w ośrodkach Davos Klosters-Parsenn i JakobshornPogoda bez zmian,spory mróz w nocy i przyjemne -5 w dzieńSama infrastruktura na wysokim poziomie,choć tak jak pisałem łorcyki nie są rzadkościąTrasy przygotowane bardzo dobrze,nadające się dla każdego narciarza(każdy znajdzie coś dla siebie)Parkingi przy każdej stacji płatne ale to norma w tym kraju Tyle na razie bo dzieciaki już przebierają nogami :smile: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Z powodu tych płatnych parkingów tam nie jadę. :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 [ATTACH=CONFIG]28025[/ATTACH] Wydaje mi się, że tu bym znalazł trasę lub dwie dla siebie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Wydaje mi się, że tu bym znalazł trasę lub dwie dla siebie :biggrin: Jak byś się zmusił Michał to kto wie :tongue::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Super fotki Czekamy na dzisiejsze Włochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 Tak więc ostatnia część naszego nartowania to przepiękne 4 dni w stacji MadesimoMożna tu się dostać szybciutko chyba jedynym kretem we Włoszech z miejcowości Compodolcino Lub wyjątkowo krętą drogą do centrum Madesimo Sam ośrodek należy do średniej wielkości,około 60 km tras startujących z 1000m do prawie 3000mTrasy średnio nadają się dla początkujących,nawet dwie niebieski są zakończone ściankami :Tak jak klikałem 60 km dobrze przemyślanych trasOśrodek nie posiada orczykówKanapki,gondola i wagon ala nasz kasprowy albo i starszy Nam ten ośrodek zdecydowanie przypadł do gustuO knajpkach nie wspomnę, jak na Alpy taniutkoKawka 1 euro,spagetti czy pizza 6-7,zupy od 2,5 Paliwko taniej jak w Polsce :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 (edytowane) Tak więc ostatnia część naszego nartowania to przepiękne 4 dni w stacji MadesimoMożna tu się szybciutko dostać chyba jedynym kretem we Włoszech z miejcowości Compodolcino[ATTACH=CONFIG]28346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28347[/ATTACH]Lub wyjątkowo krętą drogą do centrum Madesimo[ATTACH=CONFIG]28348[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28349[/ATTACH]Sam ośrodek należy do średniej wielkości,okoló 60 km tras startujących z 1000m do prawie 3000mTrasy w dużej większości średnio nadają się dla początkujących,nawet dwie niebieskie są zakończone ściankami :Tak jak klikałem 60km dobrze przemyślanych trasOśrodek nie posiada orczykówKanapki,gondola i wagon ala nasz kasprowy albo i starszyNam ten ośrodek przypadł do gustuO knajpkach nie wspomnę,jak na Alpy taniutkoKawka 1 euro,spaghetti czy pizza 6-7,zupy od 2,5 [ATTACH=CONFIG]28358[/ATTACH]Ps.Paliwko tańsze niż w Polsce :wink: [ATTACH=CONFIG]28359[/ATTACH] Edytowane 20 Luty 2016 przez marcinn 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi