gospa Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Jak w tytule - szukam ośrodka z Alpach, gdzie mam możliwość wykupienia kilku lekcji nauki od podstaw ( najlepiej ze 2h każdego dnia). Najlepiej Austria lub Włochy. Koniecznie kwiecień 2-9, bo tak mamy urlop.. pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 zamiast szukać na miejscu może lepiej jechać w Alpy na jakiś zorganizowany wyjazd z Polski, wraz z instruktorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gospa Napisano 15 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Już szukałam i w naszym terminie nie ma organizowanych takich wyjazdów. Ale już sobie poradziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Wybieram się w marcu do Nassfeld i też zastanawiam się czy nie ma na miejscu polskich instruktorów. Gdzieś wyszperałem info że parę lat temu była możliwość wynajęcia polskie instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski2Sky Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Dzień dobry, zapraszamy do polskiej szkółki narciarskiej w Val di Sole. Istnieje również możliwość wynajęcia instruktora w Livigno w kwieniu. Więcej informacji: info@ski2sky.pl lub +48 662 204 844. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Dnia 11.02.2016 o 08:34, gospa napisał: Jak w tytule - szukam ośrodka z Alpach, gdzie mam możliwość wykupienia kilku lekcji nauki od podstaw ( najlepiej ze 2h każdego dnia). Najlepiej Austria lub Włochy. Koniecznie kwiecień 2-9, bo tak mamy urlop.. pomóżcie Byłem w ferie z córka w Livigno z biurem Jafi Sport z W-wy. Córka mająca 6 lat codziennie jeździła z nimi po 5h dając tatusiowi możliwość wyjezdzenia sie. Maja tez indywidualne i grupowe lekcje dla dorosłych. Wszystko bardzo fajnie zorganizowane. Był to mój pierwszy taki zorganizowany wyjazd w Alpy. Zawsze jadę i organizuje wszystko sam, ale naprawdę mogę to całe Jafi polecić. Ahha - nie trzeba korzystac z ich wyjazdów aby korzystać ze szkoleń. Można pojechać samemu do Livigno na kwaterę a u nich korzystać z samych szkolen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi