marboru Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 (edytowane) Nie pamiętam by był taki wątek na forum - więc stworzyłem właśnie nowy : Najciekawsze, Wasze ulubione reklamy sportowe, a najlepiej związane z narciarstwem. Macie takie? Na początek zaprezentuję swoje trzy. Dla mnie numer jeden, to reklama HEAD Poker - What's your limit? Dlaczego? Bo lubię pokera :wink: [video=youtube;D6PkHC-MV5Y] Moje numer dwa, to reklama Backcountry - jest w niej wszystko co lubię, wszystkie sporty, które mnie "pociągają". Ujęcia w tym krótkim spocie, to mistrzostwo świata! [video=youtube;jju_uM1cqZ8] Numer trzy...to w sumie nowość: Fischer The Curv - świetny pomysł... ciekawe narty do ujeżdżenia w przyszłym sezonie... [video=youtube;pih0aLqrh_E] Coś dorzucicie? Edytowane 10 Luty 2016 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Stara reklama energetyka: [video=youtube;ZdNQOnV1UlQ] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 myślę, że to nie była zła reklama: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 (edytowane) fajna reklama regionu Trentino [video=youtube;4G9FvRYP77Q] Edytowane 9 Luty 2016 przez dembus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Fischer The Curv - świetny pomysł... ciekawe narty do ujeżdżenia w przyszłym sezonie... ciekawe czy się przyjmą w Polsce, i czy będą popularnymi "kurwami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Najciekawsze, Wasze ulubione reklamy sportowe, a najlepiej związane z narciarstwem.... Moja ulubiona "sportowa" to ta: [video=youtube;C6SVCkLlYv4] Jest przezabawna i świetnie zrobiona z pomysłem i polotem. Zresztą cała seria była udana (moim zdaniem). Jeszcze inna to ta: [video=youtube;1eLq0dTdrFA] Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 myślę, że to nie była zła reklama: Reklama ciekawa, ale sprzęta mają jeszcze ciekawsze :eek: i drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Obraz, który przy oglądaniu powoduje ciarki na ciele, krótka zajawka, reklama filmu: "Streif: One Hell of a Ride" ... ...uwaga niektóre migawki - narciarsko drastyczne :eek: [video=youtube;blaKUQohF2Q] Chętnie obejrzałbym pełną wersję filmu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Ja ostanio ślinię się do reklamy nie nart, a ratraków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi