marionen Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Czy ktoś ma może sprawdzone kwatery w okolicy Maria Alm. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Apartamenty z basenem na stoku w Hintermoos - wpisz ferienwohnung Hintermoos w Google to wyskoczy Ci kilku prywatnie wynajmujących swoje mieszkania w tym budynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 (edytowane) a po co tam jechać? :stupid::biggrin: Edytowane 9 Luty 2016 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Byłem i zdecydowanie jest po co jechać: całe Hohokonig Winterreich jest warte odwiedzenia. Jako miejsce do kwaterowania mogę polecić hotel Alpina Marco Polo w Maria Alm Hintertall. Był kiedyś w TUI i w Neckermannie w bardzo dobrych cenach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 a po co tam jechać? : Jak masz zastrzeżenia i uwagi to proszę opisz. Zwłaszcza porównanie z Flachau byłoby mile widziane. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) a po co tam jechać? : Może dlatego... http://www.bergfex.pl/mariaalm/panorama/ Edytowane 8 Luty 2016 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Może dlatego... http://www.bergfex.pl/mariaalm/panorama/ Chłopaki co takie nerwy od razu? Klaruję :to była wypowiedź pół żartem :stupid: Na serio to mogę powiedzieć że osobiście wolę cześć regionu od drugiej strony tzn. Muhlbach. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Chłopaki co takie nerwy od razu? Klaruję :to była wypowiedź pół żartem :stupid: Na serio to mogę powiedzieć że osobiście wolę cześć regionu od drugiej strony tzn. Muhlbach. Pzdr. Wstawiłeś ironiczny post bez argumentów potwierdzających. Ot chciałbym wiedzieć co się tam tak mocno nie podoba bo od dawna mnie to miejsce interesuje. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Ja Hochkonig stawiam o klasę wyżej od przereklamowanego i tlocznego Falachau/Wagarain, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Ja Hochkonig stawiam o klasę wyżej od przereklamowanego i tlocznego Falachau/Wagarain, Całkowicie się z tym zgadzam. Po niedzielnym szusowaniu w Hochkoenig's Winterreich jak zawiozłem wczoraj ekipę do Flachau to usłyszałem - 'Czemu nas przywiozłeś do Białki?" - kolejki masakryczne i tłok taki , że lepiej nie mówić. ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Całkowicie się z tym zgadzam. Po niedzielnym szusowaniu w Hochkoenig's Winterreich jak zawiozłem wczoraj ekipę do Flachau to usłyszałem - 'Czemu nas przywiozłeś do Białki?" - kolejki masakryczne i tłok taki , że lepiej nie mówić. ... ja też wolę trochę swobody na stoku:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Chłopaki co takie nerwy od razu? Klaruję :to była wypowiedź pół żartem :stupid: Na serio to mogę powiedzieć że osobiście wolę cześć regionu od drugiej strony tzn. Muhlbach. Pzdr. Nie widzę problemu z dotarciem na nartach z Maria Alm do Muhlbach i z powrotem, a ty widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 (edytowane) Nie widzę problemu z dotarciem na nartach z Maria Alm do Muhlbach i z powrotem, a ty widzisz? ...a kto mówi, że jest? Na tym polega zabawa.:biggrin: Jeżeli jednak chcesz zostać i pojeździć w okolicach Muhlbach to możesz nie zdążyć wrócić :eek: I tyle chciałem powiedzieć. :angel: Edytowane 9 Luty 2016 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 9 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 a po co tam jechać? :stupid::biggrin: Dalej nie rozumiem o co Ci chodzi? Wracając do tematu wątku, podrzuci jeszcze ktoś jakiś namiar, bo termin 5 marca się zbliża, a na chwilę obecną wszystko co interesujące to zajęte. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Dalej nie rozumiem o co Ci chodzi? Wracając do tematu wątku, podrzuci jeszcze ktoś jakiś namiar, bo termin 5 marca się zbliża, a na chwilę obecną wszystko co interesujące to zajęte. Pozdrawiam serdecznie. Wyślij zapytanie przez wyszukiwarkę http://www.hochkoenig.at/de/hotel-salzburg/anfrage.html dostaniesz na maila konkretne oferty bezpośrednio od właścicieli kwater, ja z tego korzystam ostatnio, bardzo wygodne narzędzie. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeo Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 @marionen Hej! Czy hochkening to jedyne miejsce jakie cię interesuje? Może chcesz zabrać ze sobą dwójkę zagubionych narciarzy, którzy w tym roku nie mogą dorwać nic dla siebie w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Dalej nie rozumiem o co Ci chodzi? Wracając do tematu wątku, podrzuci jeszcze ktoś jakiś namiar, bo termin 5 marca się zbliża, a na chwilę obecną wszystko co interesujące to zajęte. Pozdrawiam serdecznie. Nie masz co czekać na namiary , tylko rezerwuj z tego , co jest dostępne na ich stronie www.hochkoenig.at. Jak tam nie ma to znaczy , że jest już porezerwowsne , a znaczy dnia na dzień wybór będzie jeszcze mniejszy i....droższy , o ile masz sztywny termin wyjazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 https://www.fewo-direkt.de/search/oesterreich/maria-alm/Regionen:3698/keywords:Maria+Alm%2C+%C3%96sterreich/arrival:2016-03-05/departure:2016-03-12/minSleeps/2 może coś z tych ofert? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 11 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @marionen Hej! Czy hochkening to jedyne miejsce jakie cię interesuje? Może chcesz zabrać ze sobą dwójkę zagubionych narciarzy, którzy w tym roku nie mogą dorwać nic dla siebie w rozsądnej cenie? Mnie interesuje wiele miejsc, ale nie jadę sam. Będzie 6-8 osób, jeszcze może ktoś dołączy. Większość grupy chce tylko Hochkoenig. Ktoś tam coś znalazł za 25-30 euro za osobę, nie wiem na razie ile miejsc i nie mogę Ci zapewnić kwatery, bo sam jeszcze nie mam. Jak byś coś znalazł i był w terminie 5-12.03 to możemy wspólnie ponartować. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 14 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Dziękuję koleżankom i kolegom za pomoc w znalezieniu kwater. Nocleg zaklepany i mogę wreszcie spokojnie czekać na spotkanie ze śniegiem i górami.:laughing::applause: Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi