zaruski Napisano 8 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Czyli uważasz, że fala złej pogody/braku zimy przesuwa się w trzyletnim cyklu rotacyjnym i pokrywa się z terminem ferii w województwie mazowieckim? Śmiała teoria. Osobiście nie potwierdzam, a jeżdżę na narty tylko w ferie z racji uprawianego zawodu. Dlatego nie wiesz jak wygląda prawdziwa zima w górach !:frustrating: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) Zaruski, wiem, jak najbardziej wiem i dlatego uważam, że Twoja teoria jest delikatnie mówiąc wyjęta "z d***". Prowadzisz zapiski, masz dokumentację, z ilu lat??? Przedstaw twarde dowody :biggrin: Edytowane 8 Luty 2016 przez idealist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Dlatego nie wiesz jak wygląda prawdziwa zima w górach !:frustrating: Mając dzieciaki spora ilość narciarzy jest zmuszona do wyboru jednego, jedynie słusznego terminu ferii. Jak ma się szczęście to trafi się prawdziwą zimę w górach. Jeśli nie ma się rzeczonego szczęścia to nie ma innej rady jak jeździć w niezbyt komfortowych warunkach. Realnie patrząc... średnio z rodziną jadę na 7-10 dni w nasze piękne góry, albo na Słowację. Później 3-4 jednodniowe wypady do Kamieńska czy Bałtowa i koniec. Raz na kilka lat zaliczy się Alpy i tyle z życia narciarskiego dla Warszawiaka. Prawdziwa zima jest teraz loterią, ale wierz mi, nie jedną porządną zimę zaliczy się w z góry ustalonym terminie. :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Cześć Z dziećmi czy nie z dziećmi wystarczy wstać o 7.00 o 8.00 być na stoku i masz około 2 h bezpiecznej jazdy na pustym stoku na pełnej prędkości dowolną techniką. I jesteś najeżdżony. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi