Maurycy Napisano 20 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Mam propozycje. Poniewaz skionline jest najlepsza i najczesniej odwiedzana strona w polsce o nartach (przynajmniej sie mi tak wydaje) proponuje rozbudowe forum. Mogloby powstac forum na podstawie skryptu PHPBB 2.0.15. Moim zdaniem jest o wiele leopsze poniwaz: 1.latwiej sie dba o pozadek na nim 2.lepiej sie czyta 3. lepiej sie pisze Glownie jest to zapytanie do admniow tej strony. Jesli chodzi o pomoc z mojej strony to nie moze byc zbyt wielka. Najwyzej moge sie zajac pozadkiem na forum. Cyzli czyszczemniem ze zbedenych wiadomosci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 20 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? why not.... admini let's do it... a my czekamy własnie Maurycy przypomniałes mi ze mieł byc shoutbox... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? No to wszyscy wiemy, ze PhpBB jest najlepsze, ale tutaj rządzi admin i nic nie wskóramy. Co nie Jacku ?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 21 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? tutaj nie ma zbednych wiadomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? no moze nie ma zbednych wiadomosci ale wszyscy wiemy ze nowe forum bylo by o wiele lepsze. co na to admin skionline ?? prosze o wypowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? napisalem e-maila do admina moze sie zapozna z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 22 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? To fakt, chociaż ja już się zdążyłem przyzwyczaić i jak najbardziej mi to forum odpowiada;) Pozdrowienia dla założyciela strony-Jacka Ciszaka:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? no w sumie mozna sie przyzwyczaic ale to jest niewygodne. panie jacku prosimy o zmiane forum !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? Maurycy! Masz ciekawą formę zwracania się, chyba jesteś funem serialu Halo, Halo? Przeczytałem uwagi i zapoznałem się z propozycją. Na pewno wdrożę kilka rozwiązań ale chyba nie będę "podkładał" całego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 24 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? Hehehe:)) A swoją drogą bk'owy serial:P Jak byłem młodszy to bardzo go lubiłeM:P Rene i porucznik Gruber:) Hehe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? dobra nie udzielam sie juz daleh bo wychodze na jakiewgos fan hallo gallo buhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 28 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Zmiana forum ?? no i znowu przejwy agresji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 5 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2005 Zmiana forum ?? A może Maurycy nauczyłby się pisać po polsku ? Chce czyściś forum i porządki robić a pisze tak że jak się czyta ten jego tekst to żal dupę ściska Proponuję może wpierw zdać maturę i to najlepiej na starych zasadach gdzie wymagano pewnych podstawowych umiejętności w tym ortografi .... Pozdrawiam, Lechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maurycy Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2005 Zmiana forum ?? dobra dobra, w internecie nie 3mamy sie ortografi i interpunkcji. a ten post wyzej to byla literowaka za ktora sorry. (da sie zmieniac posty na tym forum ?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi