dembus Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Szanowni forumowicze, W tym roku święta wielkanocne wypadają na koniec marca więc postanowiłem tym razem poszukać poza lodowcami. Jaką stację polecilibyście w Austrii/Włoszech poza lodowcami na koniec marca, tak by warunki śniegowe były ok? Ischgl? SFL? Solda? jakieś inne typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Wszędzie powinny być jeszcze dobre warunki - ja jadę do Hochkoenig's Winterreich I się nie martwię o śnieg - oczywiście im wyżej tym teoretycznie powinno być go więcej.Wszystkie Twoje typy to górna półka i wyjeździe z się na maxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Tu masz relację z mojego wyjazdu na święta wielkanocne zeszłoroczne, które to były o tydzień później niż wypadają w tym roku: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/20239-Ski-Amade-Wielkanoc-2-7.04.2014?highlight= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 25 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Tu masz relację z mojego wyjazdu na święta wielkanocne zeszłoroczne, które to były o tydzień później niż wypadają w tym roku: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/20239-Ski-Amade-Wielkanoc-2-7.04.2014?highlight= Jakoś uciekła mi ta relacja, może dlatego, że w tym samym czasie byłem na Stubai:biggrin: Ale dzięki! Warunki pierwsza klasa, ja bym miał problem decyzyjny co wytargać z boxa ..... i chyba poproszę o namiar na miejscówkę jakąś - da się zrobić? :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 16 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 No to klamka zapadła - jade do Zillertal na Wielkanoc! Tak wszyscy zachwalają, to zobaczymy :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Szkoda ze nie do Sölden. Zabawa bedzie napewno przednia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 16 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2016 Może to nieodpowiedni wątek ale mam prosbę o dwie porady "stałych" bywalców Ziller: - który/które z terenów narciarskich będą najodpowiedniejszy dla prawie 6 letniej narciarki, która daje rade na słabszych czerwonych? - znacie jakieś polskie szkółki na miejscu? (dla ww. panny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi