przemo_narciarz Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Nie musicie lizać, WSZYSTKIE STOŁKI JUŻ ZAJĘTE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Andrzeju, chyba jesteś zbytnio przewrażliwiony. O poprzednich (Kwaśniewski, Komorowski czy Tusk) też były watki, lub się w nich przewijali. O nich również nie wyrażano się w superlatywach (szczególnie o technice jazdy). Cóż taki jest świat. Jak jesteś na świeczniku to musisz się liczyć z tm, że cię widać. A skoro cię widać to będą o tobie "pisać" i to nie zawsze dobrze. Pozdrawiam PS: Pani Premier również zdarzył się ostatnio błąd ortograficzny, może nie na miarę "bulu" ale jednak. Tak, że więcej dystansu proponuję. Wszystkim bez wyjątku. Będzie przyjemniej. To wszystko prawda! Zauważ Piotrze, że ton niektórych wypowiedzi jest obraźliwy i podszyty kpiną, co mnie razi i budzi niesmak. Krytyka to coś innego niż kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 To wszystko prawda! Zauważ Piotrze, że ton niektórych wypowiedzi jest obraźliwy i podszyty kpiną, co mnie razi i budzi niesmak. Krytyka to coś innego niż kpina. Dokładnie: Plan naprawczy- rozwój sportu masowego Rozpoczęty przez Bumer, 29-10-2012 22:38 Dziś w programie u Lisa, pani MINISTRA Mucha powiedziała, że aby oczekiwać sukcesów sportowych, trzeba popularyzować sporty masowe w społeczeństwie. Jest to "prawda" odkrywcza wyciągnięta gdzieś z zakamarków "posiadanej wiedzy" pani MINISTRY. Dla mnie to truizm zakrawający na kpinę. W związku z tym wyznaniem osoby naprawiającej polski sport, chciałbym zadać pytanie. Czy jest jakakolwiek rzecz, usługa, czynność, związana z narciarstwem, która nie jest obłożona 23% podatkiem VAT? Okładając najwyższą skalą podatkową sport masowy wspieramy jego rozwój?! Ta odkrywcza myśl nurtuje mnie i popycha do zwierzeń. Burzy mój umysł doszukujący się logiki takich działań. A może to puste słowa.....? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 W dziedzinie w której zostali wybrani deklasują poprzedników.:smile: , pewnie masz inne zdanie to zamiast na narty możesz iść na manifestacje KOD.:stupid: Zwłaszcza że na marszach będą w doborowym towarzystwie :eek: http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-informacje/item/76995-jak-ludzie-sorosa-stworzyli-pierwszy-kod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Zwłaszcza że na marszach będą w doborowym towarzystwie :eek: http://alexjones.pl/aj/aj-nwo/aj-informacje/item/76995-jak-ludzie-sorosa-stworzyli-pierwszy-kod A co to ma wspólnego z nartami??? Wypieprzyć ten post i temu podobne politykierstwo i bana tym żałosnym politykom wszystkich opcji. Idźcie pod Sejm i tam se dogadzajcie. Stanowcze won politykom od narciarstwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Temat ewoluuje w zupełnie nie właściwym kierunku, rozmawiamy tak jak w tytule tematu, czyli premier na nartach i dyskusja może być o innych politykach, ale w tematyce nart, a nie nie uprzedzeniach czy uwielbieniach narciarskich, jak nie zapanuje porządek to będę banował :stupid:, mam do tego mandat nawet więcej jak 2/3, tak wnioskuję z analizy innego tematu:biggrin: A wracając do tematu wątku, to obiektywnie patrząc na materiał z Panią Premier, wszyscy narciarze którzy zostali razem z nią złapani w kadr, reprezentują nic lepszy, nic gorszy poziom, tak więc można powiedzieć że Premier nie odbiega od normy:rolleyes:: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 .....mam do tego mandat nawet więcej jak 2/3, tak wnioskuję z analizy innego tematu:biggrin: Mając taki mandat (ponad 2/3) możesz pokusić się o zmianę Konst.....o kurde :smile: Regulaminu Forum :biggrin: :wink: Już się zamykam :smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 SB czy to prawda ze wygrałes licytacje na spędzenie 1 dnia na nartach z Prezydentem .... Tanio nie jest....100tyięcy :eek: http://niezalezna.pl/75368-100-tys-zl-za-narty-z-prezydentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 a zaplaca wszyscy co maja uslugi w T-Mobile :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 a zaplaca wszyscy co maja uslugi w T-Mobile :biggrin: Właśnie gdy się wczoraj dowiedziałem mam ambiwalentne uczucia. Mam 3 numery w T-Mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Przyznam że rosli panowie obok wyglądają sensowniej w polarkach niż ci w czarnych kurtkach jeżdżący za prez. Komorowskim...... :-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Jeździłem w niedzielę na Zagroniu, na trasie byli policjanci ktoś biegał z kamerą pogoda była wredna trasa ciężka w/g ratowników warunki trudne a na panią Premier jakoś nie zwróciłem uwagi -no nie rzucała się w oczy Dopiero po 14-tej trasa po prawej stała się przyjemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Są tu tacy, którzy lekceważą osobę piastującą najwyższą funkcję w państwie. Chyba dlatego bo jest słowiańskiego pochodzenia i nie jest agentem. Aha, umie też pisać, w przeciwieństwie do niektórych kłujących w oczy obrazów z tego forum. Sam się niejednokrotnie naśmiewałeś z poprzednich ekip rządzących to się teraz nie dziw, że ludzie popierający inne opcje polityczne wyśmiewają Twoich pisdzielców. Słowiańskiego pochodzenia na pewno tylko z jakich Słowian bo sądząc po poczynaniach polegających na niszczeniu polskich instytucji państwa prawa to raczej tych zza Buga, a do tego żona Niemka, widać Kaczyński kazał mu stworzyć to kondominium rosyjsko-niemieckie, o którym tyle opowiadał...:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Panie i Panowie to jet forum narciarskie i interesują mnie tylko Wasze opinie na tematy narciarskie , dotyczące ośrodków , sprzętu i subiektywnych opinii ... o polityce i waszych sympatiach poproszę gdzie indziej ... tutaj jedyny dopuszczalny podział to narciarze i snowboardziści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 do tego żona Niemka żydówka !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 żydówka !!!! Człowiek niewiele ma do powiedzenia w sprawie swoich narodzin i pochodzenia!!! Osobiście uważam że : ŻYD, POLAK, ARAB, NIEMIEC, FRANCUZ, HISZPAN, GREK, to niższa ranga niż CZŁOWIEK. Oceniajmy po czynach , bo te tak naprawdę świadczą o ludziach ( jakimi są i czy w ogóle są) Co do premierów jak i innych narciarzy , to świetnie że mogą pojeździć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 18 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Ministrowie na nartach: http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/prezydent-i-ministrowie-na-nartach-czyli-odjazd-od-twardej-polityki,620489.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Ministrowie na nartach: http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/prezydent-i-ministrowie-na-nartach-czyli-odjazd-od-twardej-polityki,620489.html Wspomnianego tutaj Ministra widziałem 2 lata temu na nartach w Kluszkowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Prezydent Polski i Słowacji spotkali się w Tatrzańskiej Łomnicy. Oprócz rozmów na szczycie, jeździli na nartach Zdjęcia z profilu Vysokich Tatr na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Prezydent Polski i Słowacji spotkali się w Tatrzańskiej Łomnicy. Oprócz rozmów na szczycie, jeździli na nartach Jestem w rozterce, mam się cieszyć czy wręcz przeciwnie. Model ten sam, na szczęście barwy różne. Ja moją kurtkę mam przynajmniej z 8 lat. No i japoński Goldwin. Czy Pan Prezydent nie powinien jeździć w czymś młodszym i przede wszystkim polskim. Swoją używam już tylko przy robotach różnych, ale teraz to już nie wiem czy powinienem? Może jednak z powrotem brać ją na narty! Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamagena Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Prezydent Polski i Słowacji spotkali się w Tatrzańskiej Łomnicy. Oprócz rozmów na szczycie, jeździli na nartach Pezydent albo jeździ na nartach albo spotyka się z harcerzami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 (edytowane) Pezydent albo jeździ na nartach albo spotyka się z harcerzami : Lepsze to niż chodzenie po krzesłach i opowiadanie przy prezydencie innego państwa kawałów o żonach. Poza tym oprócz nart prezydent rozmawiał z prez. Słowacji. Według mnie to dobrze, że prezydenci oprócz rozmów na szczycie, jeżdżą na nartach. @marionen, jakby miał najnowszą kurtkę za kilka tyś, to byłoby że wyrzuca kasę w błoto... Edytowane 7 Marzec 2016 przez leitner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 A czemu ? Jak jest hajs i nie zal, to kto bogatemu zabroni? Moze nawet w pozlacanych ciuszkach jezdzic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Pan Prezydent ma kilka kurtek.Byłem na zawodach w Rabce i zarówno on jak jego doradca ds sportu Piotrek N. mieli na sobie kurtki 4f z dość ostentacyjnym logo, byłem przekonany, że ich potem zajadą za lokowanie produktu, bo dziennikarzy było multum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 A czemu ? Jak jest hajs i nie zal, to kto bogatemu zabroni? Moze nawet w pozlacanych ciuszkach jezdzic:D Jeśli o forsę chodzi, to panu A. Dudzie jako prezydentowi znacznie się pogorszyło. Jako europoseł zarabiał kilakrotnie więcej niz jako prezydent. Do tego żona jeszcze pracowała i też coś zarabiała jako nauczycielka. Teraz jej nie wolno pracować. Widocznie zdziera stare ubrania kupione w dobrych czasach. Dziś moze za to liczyć na różnych sponsorów. Jak widać, co by człowiek nie zrobił, to i tak może się okazać, ze wyszedł na tym żle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi